Tenga Flex Rocky Masturbator – Hvid

DKK 369,00

 • Masturbator med vakuumeffekt
 • Let at rengøre
 • Silikone sleeve
 • Stimulerende riller indeni

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5318980000 Kategorier: , , , , , GTIN: 4560220555866

Den testvindende Tenga Flex Rocky masturbator

Den er, i modsætning til andre traditionelle onaniprodukter med et fast ydre, særligt udviklet i et fleksibelt og spiralformet materiale. Den strammer og løsner sig i takt med dine bevægelser, mens du bliver stimuleret af de indvendige riller.

I toppen er et hul, der gør, at du selv kan styre vakuum trykket, som vil give en sugende fornemmelse og toppe hele oplevelsen.

Det japanske brand, Tenga, er meget populært inden for onaniprodukter til mænd, og med denne masturbator er du sikret en lækker og intens orgasme. Nyd den igen og igen og så lige en gang mere!

Hvordan bruger jeg en Tenga Flex Rocky?

Påfør den medfølgende vandbaserede glidecreme i åbningen og træng ind i den. Nyd de stimulerende riller og naturlige spiraleffekt hver gang, du trænger ind og trækker ud. Juster grebet enten hårdere eller lettere for en mere behagelig følelse – du styrer selv, hvor hårdt du vil have det om din penis. Top det ved at bruge fingeren til at dække hullet og nyd sugeeffekten.

Hvorfor skal jeg vælge en Tenga Flex Rocky?

Når du trænger ind i en Tenga Flex Rocky masturbator begynder den masserende, intense og lækre stimulering. Med sit spiralformede og fleksible materiale giver den en spændende og dejlig følelse, som du virkelig får lov til at nyde ekstra meget, hvis du skaber et vakuum tryk i den.

Den er lavet i et grebvenligt og blødt materiale på ydersiden, så den er også super dejlig at holde om og bruge. Det innovative design giver dig mulighed for at vride og dreje den, så din orgasme bliver stærkere end nogensinde før!

Kan jeg bruge en Tenga Flex Rocky masturbator flere gange?

Ja, det kan du! Den er super nem at rengøre, og det er vigtigt at gøre det hver gang, du har brugt den.

Det bløde sleeve skal fjernes fra det ydre kabinet efter brug og rengøres med rindende varmt vand. Hætten skal drejes indvendigt og ud, så den kan lufttørre på den integrerede pind.

Vi anbefaler, at du bruger en rengøringsspray til dit sexlegetøj, og husk at påføre en vandbaseret glidecreme hver gang for en mere behagelig oplevelse.

Du vil måske også synes om

Tenga er ultra populært, når det kommer til onaniprodukter til mænd, og alle produkter produceres under høje kvalitetskrav i Japan.

De populære æg er super gode til et godt handjob, men hvis du ønsker et virkelighedstro blowjob, så skal du have fat i en Deep Throat Cup. Eller er du mere til dobbelt stimulering? Så er det en Double Hole Cup, du er på udkig efter.

Uanset hvad du er mest til, så finder du vores udvalg af Tenga her.

 

 

Vægt 365 g
Længde

15 m

Diameter

7,6 cm

Farve

Hvid

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Oversigt

 • Masturbator med vakuumeffekt
 • Let at rengøre
 • Silikone sleeve
 • Stimulerende riller indeni

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tag evt. sleeve og hold under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk følelse

Efter brug:

 1. Rengør sleeve med varmt vand for at skylle rester ud
 2. Brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at sleeve er helt tør, før du sætter på igen
X