Tenga Double Hole Cup Masturbator

DKK 50,00

 • Masturbator med to åbninger
 • Designet til engangsbrug
 • To separate sleeves med hver sin struktur
 • Perfekt til en varieret onanioplevelse

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5002240000 Kategorier: , , , , , GTIN: 4560220550205

Nyd en fræk dobbelt stimulering med Tenga Double Hole Cup

Ønsker du større variation, når du onanerer? Så er det denne Tenga Double Hole masturbator, du skal have fingrene i. Masturbatoren har nemlig to åbninger, der giver dig hver sin stimulerende oplevelse. Find dit yndlingshul eller skift mellem de to.

Masturbatoren er fremstillet af et meget fleksibelt materiale uden ftalater. Det er derfor både hudvenligt og stimulerende, når du trænger ind i det pirrende mønster af knopper, riller dupper og kanter. Masturbatoren er designet som et engangsprodukt til dig, der ikke ønsker at bekymre sig om rengøringen efter brug.

Hvordan bruger jeg min Tenga Double Hole masturbator

Masturbatoren kommer helt klar til brug. Du skal faktisk ikke gøre andet, end at vælge hvilket hul du vil prøve først. Hver ende er nemlig udstyret med en smart glidecreme dispenser, der automatisk fordeler glidecreme, når du trænger ind i åbningen.

Produktet er designet til engangsbrug. Ønsker du at bruge den flere gange, anbefaler vi, at du bruger den med kondom. Det vil lette rengøringen en hel del. Hver åbning leder ind i sit eget separate sleeve med en unik stimulering.

En trekant med Tenga Double Hole Cup

Med denne masturbator er det oplagt at simulere en trekant, da onaniproduktet har to forskellige huller, der byder på hver sin oplevelse. De to sider har fået navne som “The Sweet Side” og “The Bitter Side”. The Sweet Side giver dig en blid og pirrende følelse, mens The Bitter Side giver en mere stram og intens stimulering.

Du kan skifte mellem de to huller under samme leg, og det vil føles som en fræk trekant. Du kan også nyde et hul ad gangen – du bestemmer selv, hvilken oplevelse og følelse, du vil have.

Bedst sælgende sexlegetøj i Japan

Tenga producerer alle sine produkter i Japan under høje kvalitetskrav. Mærket er det mest populære og bedst sælgende i Japan. Men det har også taget resten af verden med storm.

Brandet er kendt for sit flotte design samt nytænkende og kreative tilgang til onaniprodukterne. Deres sortiment er bredt og byder på en stor variation af stimulerende oplevelser for mænd. Du kan helt sikkert også finde et sexlegetøj fra Tenga, der passer til dine behov.

Vægt220 g
Længde

16 cm

Diameter

6 cm

Farve

Rød

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Med glidecreme

Vejledning

Før brug:

 1. Masturbatoren er helt klar til brug
 2. Brug en af de to åbninger eller skift mellem dem

Efter brug:

 1. Produktet er designet til engangsbrug

Oversigt

 • Masturbator med to åbninger
 • Designet til engangsbrug
 • To separate sleeves med hver sin struktur
 • Perfekt til en varieret onanioplevelse

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tenga Double Hole Cup Masturbator”