Tenga Deep Throat Cup – Rød

DKK 50,00

 • Masturbator med vakuumeffekt
 • Designet til engangsbrug
 • Sleeve med varieret struktur
 • Kontroller vakuummet med ventilen i toppen
 • Kommer med glidecreme

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E21412 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220550175

Tenga Deep Throat Cup masturbator til et frækt blowjob

Tænder du på et godt blowjob? Så er en Tenga Deep Throat Cup et absolut must. Masturbatoren har den kendetegnende timeglas-figur der giver en ekstra stram følelse ved indføring. Masturbatoren er ligeledes udstyret med en smart ventil i toppen, der danner et sugende vakuum hele vejen rundt om penis.

Det stimulerende sleeve består af et fleksibelt materiale og har et unikt og pirrende mønster af forskellige dupper, riller, knopper og andre spændende former. Masturbatoren er perfekt til dig, der ikke gider rengøringen efter brug – den er nemlig designet til nem og praktisk engangsbrug.

Hvordan bruger jeg en Tenga Deep Throat Cup?

Masturbatoren er klar til brug med det samme. Skru låget af og du er klar til en ekstra stimulerende og nem onanioplevelse. Masturbatoren er nemlig udstyret med glidecreme, der automatisk fordeles jævnt, idet du trænger ind i åbningen.

Du kan naturligvis altid tilføje ekstra vandbaseret glidecreme, hvis du ønsker det. Dæk ventilen i toppen med din finger, hvis du ønsker at skabe en sugende og ekstra stimulerende følelse, når du bruger masturbatoren. Efter brug er der ingen rengøring at bekymre sig om.

Et smart all-in-one produkt

Med Tenga Deep Throat Cup får du en masturbator, der er helt klar til brug. Den fleksible åbning er udstyret med glidecreme, der automatisk bliver fordelt, når du bruger masturbatoren. Åbningen sikrer ligeledes en stram og tætsiddende pasform, der øger den sugende fornemmelse og mindsker spild af glidecreme.

Masturbatoren er omhyggeligt designet til at stimulere dig på den optimale måde. Du har samtidig kontrol over intensiteten med den brugervenlige vakuum ventil. Sleevet er designet med forskellige buer og kamre med hver sit stimulerende mønster. Du får at all-in-one produkt med all-around stimulering.

Mange stimulerende oplevelser med Tengas onaniprodukter

Det japanske mærke Tenga fremstiller sexlegetøj af høj kvalitet, der produceres under høje kvalitetskrav i Japan. Deres produkter er enkle, stilfulde og diskrete i udseendet. Dertil er de designet med tanke på funktion og brugervenlighed.

Tenga Double Hole Cup er et godt eksempel på et praktisk produkt, der sikrer dig en god og ikke mindst ekstra stimulerende onanioplevelse. Deres produkter kommer i mange variationer med forskellige stimulerende mønstre, kvaliteter og funktioner. Der er derfor rig mulighed for at variere din onani igen og igen.

Vægt135 g
Længde

16 cm

Indsætbar længde

14,7 cm

Diameter

6 cm

Farve

Rød

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Til engangsbrug

Oversigt

 • Masturbator med vakuumeffekt
 • Designet til engangsbrug
 • Sleeve med varieret struktur
 • Kontroller vakuummet med ventilen i toppen
 • Kommer med glidecreme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Masturbatoren er helt klar til brug
 2. Du kan justere vakuummet ved at holde en finger på ventilen i toppen

Efter brug:

 1. Produktet er designet til engangsbrug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tenga Deep Throat Cup – Rød”