TENGA Clicker Onani Æg til Håndjob

DKK 49,00

 • Stimulerende penissleeve
 • Smidigt og blødt materiale
 • Kommer med glidecreme
 • Unikt Clicker-mønster på indersiden
 • Til forspil og onani

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Tenga Clicker onani æg til håndjob

Prøv det populære onaniæg fra det succesfulde japanske mærke Tenga. Sexlegetøjet har fået sit navn fra den æggeformet indpakning, der gemmer på et stimulerende og fleksibelt penissleeve. Hver model har sit eget unikke mønster på indersiden.

Dette Tenga Clicker æg kommer med indvendige dubber, der stimulerer. Sleevet i ægget kan strække sig op til 20 cm. Du kan derfor bruge sleevet uanset penisstørrelse. Der er ligeledes rig mulighed for at styre intensiteten ved at stramme eller løsne grebet.

Sådan bruger du et Tenga æg

Når du åbner den æggeformet skal, der udgør indpakningen, finder du et penissleeve med hul i den ene ende. I sleevets hul er der en lille prøve på vandbaseret glidecreme og en brugsvejledning. Hæld den medfølgende glidecreme ned i hullet og rundt om kanterne ved åbningen.

Sleevet er nu klar til brug. Du kan bruge det alene eller lade din partner føre det fleksible og pirrende sleeve op og ned. Sleevet er naturligvis også helt vandtæt og kan nemt bruges under bruseren for lidt ekstra selvforkælelse.

Tenga Clicker er ikke kun til solo leg

Selvfølgelig er det oplagt at bruge disse æg, når du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra. Men æggene kan også sagtens bruges sammen med din partner. Måske vil du forkæle din partner med et ekstra lækkert handjob?

Sleevet kan strække sig helt op til 20 cm og kan derfor strække sig fra spidsen og helt ned til roden. Alt efter hvor hårdfør du er med produktet, kan det bruges én eller flere gange. Skal det bruges mere end en gang, skal det rengøres efter brug.

Et simpelt og diskret sexlegetøj

Japanske Tenga har fået stor succes med deres innovative produkter til mænd. Deres designs er enkle, stilfulde og brugervenlige. Det samme er naturligvis gældende for deres onaniæg, som dette Tenga Clicker. Det simple men effektive sexlegetøj er en nem måde, hvorpå du kan tilføje ekstra nydelse i hverdagen.

Ægget er perfekt til par såvel som singlemanden. Ægget kan bruges som et éngangsprodukt, hvor du ikke skal bekymre dig om rengøringen. Ægget kan dog i de fleste tilfælde bruges flere gange, hvis det rengøres med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj efter brug.

Vægt56 g
Mærke

Tenga

Længde

7 cm – kan strække sig op til 20 cm

Diameter

Op til ca. 6 cm

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Farve

Hvid

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Prøve på glidecreme medfølger

Oversigt

 • Stimulerende penissleeve
 • Smidigt og blødt materiale
 • Kommer med glidecreme
 • Unikt Clicker-mønster på indersiden
 • Til forspil og onani

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åbn ægget og tag indholdet ud
 2. Fjern holderen med glidecreme fra sleevet
 3. Hæld glidecremen i og omkring åbningen
 4. Nu er det klar til brug

Efter brug:

 1. Du kan bruge ægget til enkelt brug, eller genbruge det
 2. Rengør det efter brug med varmt vand
 3. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 4. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du sætter låget på igen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Clicker Onani Æg til Håndjob”