Tenga Clicker onani æg til håndjob

DKK 69,00 DKK 48,00

 • Lille og lækkert onani æg
 • Smidigt og blødt silikone
 • Kommer med glidecreme
 • Unikt Clicker mønster på indersiden
 • Ekstra lækker onani

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5006150000 Kategorier: , , , , , , , , , , GTIN: 4560220550519

Tenga Clicker onani æg til håndjob

De berømte og berygtede Tenga onani æg, som du måske har set i en æggebakke, kan selvfølgelig også fås enkeltvis. Disse æg gør onani noget sjovere, og så kommer de i mange forskellige versioner, med et indvendigt mønster der giver forskellig stimulering. Dette Tenga Clicker æg kommer med indvendige dubber, der stimulerer under onani. Sleevet i ægget kan strække sig op til 30 cm, og selvom det ikke ser ud af meget, er der altså masser af nydelse at hente med dette frække onani æg.

Tenga Clicker er ikke kun til solo leg

Selvfølgelig er det oplagt at bruge disse æg, når du har lyst til noget ekstra lækker onani. Men æggene kan også sagtens bruges sammen med din partner. Måske vil du forkæle din partner med et ekstra lækkert handjob eller måske er det oplagt at give et show med dette æg som en del af jeres forspil? Mulighederne er mange og det er kun dine lyster der sætter grænserne, Tenga Clicker tilpasser sig nemlig dig.

Træn din stamina med Tenga onani æg

Er du interesseret i at træne din stamina, kan det være en god idé at købe et sleeve til dette. Det giver en anden og bedre følelse end din hånd, og der er altså lidt mere stimulering at træne med. Bruger du ægget får du en mere intens følelse at skulle modstå. Når du er ved at komme, så hold pause, og start igen når du er klar, på den måde kan du forlænge den tid, du kan have sex både når du onanere og med din partner.

Sådan bruger du et onani æg

Tag plastikken af ægget, og så er det derefter let at åbne. Tag sleevet ud af beholderen, og tag beholderen med glidecreme ud af sleevet. Brug den medfølgende glidecreme, eller brug en anden vandbaseret glidecreme. Smør det om åbningen og put en smule ind i ægget også, så er det klar til brug. Efter brug kan du sagtens genbruge ægget. Du skal blot rense det i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj, så det bliver helt rent. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du putter det tilbage i beholderen.

Vægt 56 g
Mærke

Tenga

Farve

Hvid

Materiale

ABS + Silikone

Længde

7 cm – Kan strække sig op til 30 cm

Oversigt

 • Lille og lækkert onani æg
 • Smidigt og blødt silikone
 • Kommer med glidecreme
 • Unikt Clicker mønster på indersiden
 • Ekstra lækker onani

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åbn ægget og tag indholdet ud
 2. Fjern holderen med glidecreme fra sleevet
 3. Hæld glidecremen i og omkring åbningen
 4. Nu er det klar til brug

Efter brug:

 1. Du kan bruge ægget til enkelt brug, eller genbruge det
 2. Rengør det efter brug med varmt vand
 3. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 4. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du sætter låget på igen
X