TENGA Air Tech Reusable Vacuum Cup Ultra Onaniprodukt

DKK 219,00 DKK 159,00

 • Innovativ masturbator med forbedret sugeevne
 • Strømlinet design der øger intensiteten
 • Indvendig struktur der stimulerer
 • Nem at gøre ren efter brug
 • Ultra version der er ekstra stor

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E25954 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220554777

TENGA Air Tech Reusable – en sugende stimulering

Oplev en helt ny og mere intens stimulering med den innovative TENGA Air Tech Reusable. Den smarte masturbator gør brug af en ny sugeteknologi udviklet af det japanske mærke, der gør, at du vil opleve et stærkere vakuum, når du bruger masturbatoren.

Inde i det sorte hylster gemmer der sig et fleksibelt og blødt sleeve, der er udformet i et unikt og strømlinet design, der øger masturbatorens sugeevne. Indvendigt er sleevet naturligvis udformet med en pirrende struktur, der masserer og stimulerer med knopper, folder og dupper.

Sådan bruger du TENGA Air Tech Reusable

Du bruger masturbatoren, som du ville enhver anden masturbator. Når du har pakket den ud, kan du skrue låget af. Inde i sleevet ligger brugsanvisningen samt en lille prøve på vandbaseret glidecreme. Brug gerne mere vandbaseret glidecreme, hvis det er nødvendigt.

Når du bruger masturbatoren vil indvendige luftlommer give et naturligt og stimulerende pres langs siderne, der gør den pirrende struktur endnu tydligere. Luften suges ind og ud af produktet, idet du bruger det, men du kan også holde en finger på ventilen i toppen for at opbygge et større vakuum.

Innovativt design giver dig en større nydelse

Ved at gøre brug af en revolutionerende sugeteknologi giver TENGA Air Tech Reusable dig en unik onanioplevelse. Den indre struktur pirrer endnu mere intenst, idet et vakuum dannes på en effektiv og naturlig måde.

Dette giver en stram og realistisk oplevelse, som du også kan kontrollere. Gør vakuummet og dermed også intensiteten større ved at holde fingeren på ventilen. Udover det smarte sleeve design er holderen også i en behagelig timeglasform, der giver dig et godt greb.

Ultra versionen – en større oplevelse

Denne TENGA Air Tech Reusable er en såkaldt Ultra version. Det betyder, at den er større end de andre Air Tech onaniprodukter. Ultra er 17,9 cm dyb og har en diameter på 6 cm. Den er derfor designet til større penisstørrelser.

Ultra versionen er blot én af dine muligheder. De andre masturbatorer i serien har en mindre størrelse. Her er længden ca. 15 cm og diameteren omkring 4,5 cm. De andre modeller i serien varierer i intensitet med et blødere eller fastere sleeve materiale.

TENGA – revolutionerende onaniprodukter til mænd

Det japanske mærke TENGA har taget verden med storm med deres nytænkende og unikke onaniprodukter til mænd. Med fleksibilitet, revolutionerende teknologier og designs skaber mærket stimulerende produkter, der kan give øget nydelse til mænd.

Deres produkter er ofte præget af et enkelt og stilfuldt design. De er derudover at være meget nemme at bruge med deres lavteknologiske løsninger, samtidig kan give en utrolig effektiv virkning.

Sådan passer du godt på din TENGA Air Tech Reusable

Denne masturbator kan, som navnet indikerer, bruges flere gange. Derfor er det også vigtigt, at du husker den rette rengøring, hver gang du har brugt den. Det er heldigvis både nemt og hurtigt at gøre din masturbator ren.

Sleevet tages ud af hylsteret og skylles grundigt i koldt eller lunkent vand. Vi anbefaler, at du bruger en rensespray til sexlegetøj for at få det bedst mulige resultat. Efter rengøring er det vigtigt, at sleevet er helt tørt, inden det sættes tilbage i hylsteret.

Vægt 365 g
Materiale

TPE, PE, PU

Længde

18,1 cm

Indsætbar længde

17,9 cm

Diameter

8 cm

Indre diameter

6 cm

Farve

Sølv

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Med glidecreme

Oversigt

 • Innovativ masturbator med forbedret sugeevne
 • Strømlinet design der øger intensiteten
 • Indvendig struktur der stimulerer
 • Nem at gøre ren efter brug
 • Ultra version der er ekstra stor

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Masturbatoren er helt klar til brug
 2. Hold fingeren på ventilen i toppen for at danne vakuum

Efter brug:

 1. Sleevet rengøres med koldt vand
 2. Spray efterfølgende med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at sleevet er helt tørt inden det sættes tilbage i beholderen
X