TENGA Air Tech Reusable Vacuum Cup Strong Onaniprodukt

DKK 185,00 DKK 169,00

 • Genanvendeligt sleeve
 • Sugende effekt med ventil
 • Strong model med fastere materiale
 • Perfekt til onani og forspil

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24823 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4560220554555

TENGA Air Tech – opgrader din onanioplevelse

Ønsker du en mere stimulerende oplevelse, når du onanerer. Så er det et onaniprodukt fra det japanske mærke TENGA, du mangler. Mærket har taget verden med storm med deres innovative og stilfulde sexlegetøj til mænd – og TENGA Air Tech Reusable Vacuum Cup strong er ingen undtagelse.

Air Tech er et fleksibelt sleeve med et pirrende mønster. Med denne strong model får du et fastere materiale, der gør sleevets struktur endnu mere stimulerende. Onaniproduktet er genanvendeligt, og kan bruges optil 50 gange.

Sådan bruger du TENGA Air Tech

Som de fleste andre produkter fra TENGA er Air Tech utrolig nem at bruge. For at kunne bruge sleevet skal du selvfølgelig huske at bruge en god vandbaseret glidecreme. Der følger en lille prøve på glidecreme med, men du kan også tilføje mere, hvis du synes det er nødvendigt.

Herefter kan du bruge masturbatoren. Produktet er udstyret med en ventil i toppen, som gør, at du kan bestemme, hvor meget den skal suge, og dermed hvor intens oplevelsen skal være. Du kan styre intensiteten ved at holde en finger over ventilen.

Et blødt men fast materiale

TENGA Air Tech Reusable Vacuum Cup strong er blot én af modellerne i den populære serie. Strong modellen har, som navnet indikerer, et mere fast materiale, hvilket giver dig en øget intensitet. Det faste materiale gør nemlig, at den stimulerende struktur på sleevet kan føles mere tydeligt.

I Air Tech serien finder du også en Ultra model, som er større. Strong modellen har en fuld længde på 16,5 cm og en diameter på 6,4 cm. Ultra modellen har en længde på 17,5 og en diameter på 6,6 cm. Der er altså en Air Tech model til enhver.

Kontroller intensiteten

Du får fuld kontrol over din nydelse, når du bruger TENGA Air Tech. Den intense stimulering kan gøres endnu mere intens med den smarte ventil, der er i toppen af produktet. Sæt en finger over ventilen for at øge suget og dermed også stimuleringen.

Selvom Air Tech fra TENGA er skabt som et onaniprodukt, er der ingen, der siger, at det ikke kan bruges i dobbeltsengen. Her kan det være en fræk tilføjelse til forspillet, hvor din partner kan forkæle dig ekstra godt og styre det stimulerende produkt.

Sådan passer du godt på TENGA Air Tech

Masturbatoren er et genanvendeligt produkt, og kan med korrekt brug, rengøring og opbevaring bruges op til 50 gange. Efter brug rengøres masturbatoren derfor i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det bedste resultat.

Efter rengøring skal sleevet tørre, inden det pakkes væk igen. Lad det gerne lufttørre. Når sleevet er helt tørt, skal det sættes tilbage i beholderen, hvor det opbevares til næste gang.

Vægt 240 g
Længde

16,5 cm

Diameter

6,4 cm

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Specielle Egenskaber

Lille glidecreme medfølger

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Genanvendeligt sleeve
 • Sugende effekt med ventil
 • Strong model med fastere materiale
 • Perfekt til onani og forspil

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tag evt. sleevet ud og hold under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk følelse

Efter brug:

 1. Rengør sleeve med koldt eller lunkent vand for at skylle rester ud
 2. Brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at sleeve er helt tør, før du sætter på igen
X