TENGA Air Tech Reusable Vacuum Cup Regular

DKK 150,00

 • Et genialt onaniprodukt designet til maksimal nydelse
 • Air-Tech teknologien gør at der skabes en kraftigere vakuum, der giver en sugende følelse
 • Mønstringen i sleevet giver både en mere intens følelse, samt gør det nemt at rengøre og genanvende
 • Brug den alene eller benyt den under et pirrende forspil

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24822 Kategorier: , , , , , GTIN: 4560220554548

TENGA Air Tech Reusable

Skift klør fem ud med dette praktiske og smarte onaniprodukt. Masturbatoren fra japanske TENGA har vundet priser for sit gennemførte design og ikke mindst den stimulerende effekt. TENGA Air Tech Reusable er en videreudvikling af den populære Deep Throat Cup model.

Det nye er, at Air Tech Reusable kan bruges flere gange, mens Deep Throat Cup er designet til engangsbrug. Med rengøring efter brug kan du bruge din Air Tech Reusable Vacuum Cup op til 50 gange. Denne model er derudover en regular udgave, der er designet til at føles mest realistisk.

Sådan bruger du din TENGA Air Tech Reusable

Du får en lille prøve med vandbaseret glidecreme fra TENGA med, når du køber masturbatoren. Smør den på åbningen og hæld også gerne noget ned i sleevet. Herefter er den klar til brug. Du kan kontrollere vakuummet ved at holde en finger over hullet på toppen.

Vakuummet vil skabe en mere intens fornemmelse og gøre det stimulerende mønster på indersiden endnu mere tydeligt. Masturbatoren er meget nem at bruge, og du kan uden problemer vælge den som dit første sexlegetøj.

Smart og praktisk masturbator

En af grundene til TENGAs store succes er deres fokus på at skabe praktiske og smarte løsninger, der gør brug og rengøring så let som muligt. Med et brugervenligt produkt kan du fokusere udelukkende på din nydelse. Derfor er denne masturbator også let at gå til.

God hygiejne er ligeledes vigtigt for, at du kan have en god oplevelse. Derfor er alle deres produkter designet, med tanke på at gøre rengøringen så let som mulig. TENGA Air Tech Reusable er ingen undtagelse.

Stimulerende effekt med vakuum

Sleevet inde i masturbatoren har et pirrende mønster. Men er det ikke nok kan du øge intensiteten ved at styre vakuummet. TENGA har udviklet deres Air Tech struktur, så luften flyder frit gennem masturbatoren. Det giver et endnu mere kraftigt vakuum.

Takket være et gennemført design kan du nemt styre vakuummet. Det eneste du skal gøre, er at placere din finger på hullet i toppen af din TENGA Air Tech Reusable. På den måde har du fuld kontrol over stimuleringens intensitet.

Rengøring af din TENGA Air Tech Reusable

Som sagt gør TENGA meget for at lette rengøringen. Det betyder nemlig, at du får det gjort rigtigt, og at du dermed kan nyde et hygiejnisk onaniprodukt igen og igen. Efter brug skal du derfor fjerne sleevet fra hylsteret.

Sleevet skylles i lunkent vand og påføres en rengøringsspray til sexlegetøj. Når sleevet er rent, skal det også tørres, inden du pakker det væk igen. Det rene og tørre sleeve sættes tilbage i hylsteret, hvor det opbevares til næste gang.

Vægt240 g
Længde

16,5 cm

Diameter

6,4 cm

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Mærke

Tenga

Oversigt

 • Et genialt onaniprodukt designet til maksimal nydelse
 • Air-Tech teknologien gør at der skabes en kraftigere vakuum, der giver en sugende følelse
 • Mønstringen i sleevet giver både en mere intens følelse, samt gør det nemt at rengøre og genanvende
 • Brug den alene eller benyt den under et pirrende forspil

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tag evt. sleevet ud og hold under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk følelse

Efter brug:

 1. Rengør sleeve med koldt eller lunkent vand for at skylle rester ud
 2. Brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at sleeve er helt tør, før du sætter på igen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Air Tech Reusable Vacuum Cup Regular”