Tenga Æg Onani Handjob til Mænd – Thunder

DKK 59,00

 • Onani æg til handjob til mænd
 • Kan strække sig op til 20 cm
 • Ny forbedret og kraftigere kvalitet
 • Sleeve med stimulerende struktur
 • Glidecreme medfølger
 • Kan bruges flere gange

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5060870000 Kategorier: , , , , , , Tag: GTIN: 4560220551431

Få det bedste handjob med et Tenga æg Thunder

Er du træt af at bruge klør fem til onani? Det kan vi godt forstå. Tag det diskrete Tenga æg frem og lad dig forføre af de pirrende riller indeni. Onaniægget er lavet i TPE, der føles silkeblødt på huden og er et ekstra strækbart materiale.

Tenga har lavet en variation af forskellige sleeves i den æggeformet indpakning. Denne model hedder Thunder og er en del af den nye og forbedrede serie, der er fremstillet i en hårdere kvalitet. Det kan strække sig op til 20 cm og kan bruges flere gange, alt efter hvor hårdfør du er med det fleksible sleeve.

Sådan bruger du et Tenga æg

Tenga æg Thunder kan bruges til onani eller som en del af forspillet. Når du åbner den æggeformet indpakning, finder du det fleksible penissleeve. Sleevet har en åbning i den ene ende. Med i pakken er der en lille prøve med vandbaseret glidecreme samt en manual.

Start med at hælde glidecremen ned i sleevet. Sørg også for at få noget op langs åbningen. Du er nu klar til at bruge sleevet. Du kan naturligvis også bruge det i badet, hvis du ønsker det – hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Mærk lynet slå ned med Tenga æg Thunder

Er du klar på det vildeste handjob? Det frække Tenga æg Thunder har et af de mest interessante Tenga-mønstre. Lyn-formede kanter mærkes tydeligt op og ned af din penis. Takket være det opgraderet materiale kan du mærke strukturen endnu tydeligere.

Glæd dig til de sensationelle orgasmer, som et Tenga æg Thunder giver. Sleevet kan bruges af alle mænd uanset penisstørrelse. Sleevet har en meget fleksibel kvalitet, der gør, at det kan strækkes helt op til 20 cm.

Leg sammen eller alene

Selvom Tenga æg normalt sælges som et onaniprodukt, så anbefaler vi varmt, at du også prøver det af sammen med en partner. Der er noget virkelig sexet over at læne sig tilbage, mens ens partner styrer det stimulerende sleeve.

Det er perfekt at bruge til forspil, hvor et håndjob lige pludselig vil føles mange gange bedre. Du kan naturligvis også nyde sleevet alene. Her vil det gøre underværker for din onani, og med de mange forskellige modeller kan du variere legen.

Rengøring af dit Tenga æg Thunder

Et Tenga æg er tænkt som et engangsprodukt. Du kan derfor godt opleve, at det kun holder til én omgang. I de fleste tilfælde vil det dog kunne holde til at blive brugt flere gange. I så fald er det selvfølgelig vigtigt, at du gør det rent efter brug.

Dette gøres let ved at skylle det rent under lunkent vand. Du kan også bruge en antibakteriel rengøringsspray lavet specielt til sexlegetøj. Det vil fjerne alle bakterier. Sørg herefter for at sleevet er helt tørt, inden du opbevarer det i den æggeformet indpakning.

Vægt56 g
Mærke

Tenga

Længde

7 cm – kan strække sig op til 20 cm

Diameter

Op til ca. 6 cm

Materiale

TPE (Termoplastisk Elastomer)

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Prøve på glidecreme medfølger

Oversigt

 • Onani æg til handjob til mænd
 • Kan strække sig op til 20 cm
 • Ny forbedret og kraftigere kvalitet
 • Sleeve med stimulerende struktur
 • Glidecreme medfølger
 • Kan bruges flere gange

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åbn ægget og tag indholdet ud
 2. Fjern holderen med glidecreme fra sleevet
 3. Hæld glidecremen i og omkring åbningen
 4. Nu er det klar til brug

Efter brug:

 1. Alt efter hvor godt du passer på ægget kan det bruges en enkelt gang eller flere
 2. Skal det genbruges rengøres det efter brug med lunkent vand
 3. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 4. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du lægger det tilbage i æggebeholderen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tenga Æg Onani Handjob til Mænd – Thunder”