Viser alle 14 resultater

TENGA ægget er et innovativt og smart onaniprodukt til mænd, der kommer i et utal af variationer. Det lille æg gemmer på en skøn overraskelse, der kan give mange nydelsesfulde timer – hvad end du er alene eller sammen med din partner.

Vi giver lige nu 30% rabat på vores TENGA æg, så du rigtig kan prøve dem af. Du kan mixe og matche de forskellige æg, der hver især har sit eget unikke mønster på indersiden. Ægget er et simpelt men yderst effektivt penissleeve, som du kan bruge til onani eller et ekstra stimulerende forspil. Læs mere

-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-30%
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-14%
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-30%
-30%
-30%
DKK 69,00 DKK 48,00
-30%


TENGA æg – smart og praktisk

Vi kan godt forstå, at det japanske mærke TENGA har taget verden med storm. De skaber nemlig innovative onaniprodukter til mænd i stilfulde og praktiske designs. Deres onaniæg er et godt eksempel på dette. Det lille æg er et diskret produkt, der er nemt at bruge, og som kan give ekstra nydelse ved forspil eller onani.

Et TENGA æg er i bund og grund et penissleeve. Sleevet er blot pakket ind i den smarte æggeskal. Når du åbner ægget, vil sleevet være indeni. I sleevets hul er der placeret en instruktion til, hvordan du bruger det samt en lille prøve på vandbaseret glidecreme. Så kan du nemlig komme i gang med det samme.

Nem at bruge og god variation

Der er ikke noget kompliceret over et TENGA æg. Det er supersimpelt og virkelig praktisk. Inde i æggeskallen, der udgør indpakningen, finder du et penissleeve. Sleevet har hul i den ene ende, mens der på indersiden er et unikt og stimulerende mønster af forskellige strukturer.

Det eneste du skal gøre, er at smøre vandbaseret glidecreme på kanten af åbningen og ned i sleevet, og så går du ellers bare i gang. Sleevet er utrolig fleksibelt, og kan strækkes op til 30 cm. Det er derfor også et onaniprodukt, der kan bruges af alle mænd uanset penisstørrelse.

Brug den alene eller sammen

Selvom TENGA æg ofte sælges som et onaniprodukt, er de faktisk oplagte til par. Ægget er nemlig meget stilrent i designet og har generelt et meget diskret udseende. Dette gør dem oplagte at bruge sammen med din partner. Lad din partner føre det pirrende sleeve op og ned for et uforglemmeligt håndjob.

Der er også rig mulighed for at blive ved med at variere oplevelsen med de smarte æg. Der findes nemlig mange forskellige, og hvert æg har sit eget unikke mønster på indersiden. De forskellige mønstre varierer også i styrke og intensitet, så du kan få præcis den stimulering, du nyder mest.

Den perfekte lille gave

Leder du efter en lille hyggelig gave til manden i dit liv, så er et æg fra TENGA en god ide. Ægget er nemlig en sød gave, som I kan bruge sammen eller som han nemt kan tage med sig, hvis han skal ud og rejse. Den indpakning ægget kommer i, er også ret fin og gør ægget til en perfekt lille gave.

Særligt i påsken vil ægget naturligvis være en oplagt gaveidé. Du kan jo lave en fræk æggejagt derhjemme, hvor du gemmer de mange TENGA æg overalt i huset. Hver gang han finder et æg, er præmien et ekstra stimulerende håndjob.

Et tilbud du ikke kan sige nej til

Har du gået og overvejet, om et TENGA æg var noget for dig? Så er det nu, du skal slå til. Vi giver lige nu 30% rabat på alle vores løse onaniæg fra det populære mærke. Der er altså ekstra god grund til at afprøve det innovative onaniprodukt netop nu.

Med det gode tilbud kan du også prøve flere forskellige æg. Hvert æg byder på en ny oplevelse, og du kan med fordel prøve flere af dem for at finde din favorit. Måske er det et ekstra hårdkogt æg du skal have, eller hvad med et der har en lækker stimulerende og kølende effekt.  

Der er et TENGA æg til alle

Vi lover ikke for meget, når vi siger, at der er et TENGA æg til alle mænd. Uanset om du foretrækker det helt blidt, ekstra stimulerende eller sjovt og legende, er der et onaniæg til dig. De mange forskellige variationer giver dig mulighed for at finde det helt rigtige.

Udover at variere i mønsteret på indersiden, varierer æggene også i deres hårdhed. Jo mere fast eller hård sleevet er, jo mere kraftig er stimuleringen. Du kan derfor enten variere mellem forskellige æg under seancen eller vælge den, der tiltaler dig mest.

 

X