Sugekop dildo lilla

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Dildo i lilla TPR
  • 22,5 cm nydelse
  • 4 cm i diameter
  • Realistisk form og følelse
  • Med sugekop, kan bruges i strap-on harness

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BLQ-0217Z Kategorier: , , , , , , GTIN: 6940927810211

Sugekop dildo lilla

Denne sugekop dildo har en realistisk form og følelse, men bestemt ikke en realistisk farve. Hvis du synes den lyse hudfarve godt kan blive lidt kedelig, så er det helt bestemt bedre at sætte noget farve på. Den skal ikke bare føles rar, den skal også være rar at se på. Dildoen er lavet i TPR, et materiale der er brugt så ofte, fordi det føles realistisk. Sugekop dildoen måler 22,5 cm i lænden og 4 cm i diameter, så du får her en dildo over middel som giver dig lidt ekstra at blive fyldt ud med, uden at vi kan kalde den en XL størrelse. Sugekoppen giver dig en masse muligheder for lækker brug af denne dildo.

En dildo med sugekop kan bare mere

Denne sugekop dildo i lilla kan bare mere. Dildoen har et langt skaft med en sugekop for enden, som gør at du kan sætte den fast på faste og glatte overflader, for eksempel på en stol, hvis du gerne vil ride den eller på en væg, hvis du gerne vil tage den bagfra. Du kan også sagtens sætte den fast i brusekabinen eller i dit badekar – mulighederne for fræk leg med denne dildo er mange. Sugekoppen gør dertil, at du kan bruge dildoen i en strap-on harness.

Brug dildoen i en strap-on harness

Med en sugekop dildo som denne, kan du sætte dildoen i en strap-on harness. Dildoen Sættes fast med sugekoppen og så kan den spændes fast, og du kan penetrere din partner, selvom du ikke selv er udstyret med det rette vedhæng. Der er mange der tænder på at penetrere deres partner, som har brug for en strap-on til dette formål, og på samme tid er der mange der gerne vil penetreres af deres partner, som skal bruge en strap-on til dette formål. Det kan være en super fræk og yderst intim leg, som kan tager jeres forhold til nye højder.

Sådan får du den lækreste oplevelse med din sugekop dildo

Denne dildo er lavet i TPR, et materiale som skal bruges sammen med vandbaseret glidecreme, for at passe bedst på dets overflade. Efter brug skal du rense dildoen i varmt vand, og derefter bruge en rensespray til exlegetøj, så er du sikker på, at den er helt ren, og at der ikke sidder nogle bakterier. Sørg for at tørre dildoen helt af, inden du gemmer den væk.

Vægt340 g
Diameter

4 cm

Farve

Lilla

Materiale

TPR

Længde

22,5 cm

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sugekop dildo lilla”