Suck-O-Mat Blowjob Onani Maskine

DKK 1.795,00

 • Maskine der simulerer et blowjob
 • Med 25 variationsmuligheder
 • Suger sig fast og bevæger sig selv – håndfri onani
 • Sættes i stikkontakten og løber derfor ikke tør for strøm
 • Medfølgende fjernbetjening rækker op til 3 meter
 • Med adapter så du kan tage den med i bilen

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5947250000 Kategorier: , , Tag: GTIN: 4024144606979

Suck-O-Mat blowjob onani maskine

Er du også vild med et godt blowjob? Så er denne nye og forbedrede version af den kendte Suck-O-Mat blowjob onani maskine lige noget for dig. Den er lavet i højeste kvalitet og giver de mest fantastiske blowjobs. Denne version er lavet med en fjernbetjening, der har en rækkevidde på hele 3 meter og en bil-adapter, som kan sættes i cigaret tænderen.

Du får en håndfri blowjob maskine, så du blot skal læne dig tilbage og nyde. Sleevet der kommes på penis er dejlig blødt og fleksibelt, og suge- og pumpemekanismen får dig til at komme på den bedste måde. Læs vores anmeldelse af Suck-O-Mat og lær alt om den fantastiske blowjob maskine.

Sådan bruger du din blowjob onani maskine

Denne blowjob onani maskine kommer med et sleeve, som skal bruges med vandbaseret glidecreme. Smør penis og sleevet ind i glidecreme, og tag det på. Tænd derefter maskinen, og mærk hvordan pumpe og suge impulserne bevæger sleevet op og ned, og giver en lækker blowjob stimulering.

Du kan stille på de 25 forskellige blowjob variationer på maskinen, eller med den medfølgende fjernbetjening som rækker op til 3 meter. Du kan også sætte denne blowjob onani maskine i din bils cigaret-stik, og få nogle lækre blowjobs på farten.

Få blowjobs lige når du vil

Denne blowjob onani maskine giver dig mulighed for at få et blowjob når du har lyst. Den har 5 forskellige hastigheder med forskellige niveauer, og du får derfor samlet 25 forskellige blowjob variationer. Suge-pulserne giver 42 sug i minuttet på niveau 1 og hele 109 sug i minuttet på niveau 5.

Maskinen er en af de kraftigste på markedet og du får virkelig en helt ekstraordinær onanioplevelse. Du kan indstille blowjob onani maskinen til lige det, der passer dig allerbedst, og så er det bare med at nyde den lækre stimulering.

En maskine der pumper og suger

Denne Suck-O-Mat giver dig en fantastisk følelse af at få et blowjob, fordi den bruger en suge- og pumpefunktion. Den er desuden fuldstændig håndfri, så du får en realistisk og lækker følelse, hvor du ikke selv skal gøre noget arbejde. Elsker du blowjobs er denne maskine oplagt, og du kan få nogle vildt lækre orgasmer igen og igen.

Maskinen bruges med en stikkontakt, så du kan roligt give dig god tid – den løber ikke tør for strøm. Sleevet sutter sig selv fast på din penis, hvorefter den bevæger sig op og ned i en dejlig rytme. Mange er fan af denne maskine til fordel for de andre der findes på markedet, fordi den er lavet i en høj kvalitet og stimulerer med både suge- og pumpefunktion.

Til dig der ønsker den optimale onanioplevelse

Denne blowjob onani maskine kan indstilles til at stimulere dig, ligesom du vil have det. Nogen bruger maskinen med det formål at få orgasme, andre bruger den til en form for afslapning og selvforkælelse, og sidder gerne med maskinen længe og nyder den rare blowjob følelse.

Du kan bruge maskinen, lige som du vil, og nyde hvordan sleevet glider op og ned. Da maskinen hverken skal oplades eller have skiftet batterier, kan du tage dig så god tid som du ønsker.

Brug masser af glidecreme med din blowjob maskine

Med denne blowjob maskine skal du bruge en masse dejlig vandbaseret glidecreme for at få den bedste følelse. Brug den mængde der passer dig, og få en lækker våd oplevelse helt ligesom et rigtigt blowjob. Det er vigtigt, at din glidecreme er vandbaseret, og at du løbende tilføjer mere, hvis det bliver nødvendigt.

Efter brug kan du rense sleevet i varmt vand. Brug også gerne en rensespray lavet specielt til sexlegetøj for at gøre det helt rent. Sørg for at det er helt tørt, før du pakker det væk. Alt udstyret kommer i en smart og praktisk æske, som du også med fordel kan bruge til opbevaring.

Vægt3250 g
Strøm

Stikkontakt

Batteri

Fjernbetjening 1x CR2032 (inkl.)

Længde

20 cm

Indsætbar længde

11 cm (fleksibel)

Diameter

2,5 cm (fleksibel)

Materiale

ABS, PP, PVC, TPE

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Med fjernbetjening

Mærke

Suck-O-Mat

Oversigt

 • Maskine der simulerer et blowjob
 • Med 25 variationsmuligheder
 • Suger sig fast og bevæger sig selv – håndfri onani
 • Sættes i stikkontakten og løber derfor ikke tør for strøm
 • Medfølgende fjernbetjening rækker op til 3 meter
 • Med adapter så du kan tage den med i bilen

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sæt maskinen i en stikkontakt eller i cigaret-stikket i din bil
 2. Brug den med vandbaseret glidecreme
 3. Indsæt penis i sleevet og tænd for maskinen så sleevet sutter sig fast
 4. Juster for stimuleringen på maskinen eller på den medfølgende fjernbetjening

Efter brug:

 1. Rens sleevet med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du pakker det væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Suck-O-Mat Blowjob Onani Maskine”