Strap-on inkl. Dildo

DKK 199,00

  • Strap-on med aftagelig dildo
  • Dildoen kan bruges seperat fra harness
  • Justerbare stropper, passer de fleste kroppe
  • Lækkert medicinsk silikone
  • Sød hjerte-detalje

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): EK-4203 Kategorier: , , , , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Strap-on med aftagelig dildo
  • Dildoen kan bruges seperat fra harness
  • Justerbare stropper, passer de fleste kroppe
  • Lækkert medicinsk silikone
  • Sød hjerte-detalje

Læs Mere

Beskrivelse

Strap-on inkl. dildo

Leder du efter en lækker strap-on, hvor der både er harness og dildo inkluderet? Så er du kommet til det helt rette sted. Ofte skal du nemlig købe harness og en sugekop dildo hver for sig, men ved denne strap-on er dildoen med, og så er den aftagelig, så du også kan bruge den uden strap-on. Denne Strap-on inkl. dildo har en lys hudfarvet dildo, og en sort harness med en fin hjertedetalje ved holderen.

Hvorfor bruge en strap-on?

For nogle kan det måske være svært at forstå, hvad man kan få ud af en strap-on, men rigtig mange har et ønske om at penetrere eller at blive penetreret, og så er det selvfølgelig vigtigt at den der skal penetrere har det rigtige udstyr mellem benene. Har du ikke det, så er en strap-on den helt rigtige løsning. En strap-on giver altså nogle flere muligheder for penetrering i forhold, hvor dette er ønsket, og det er uanset forholdets køn.

Hvordan bruger man en strap-on?

En strap-on bruges til penetrering, når den partner der skal penetrere, ikke selv har det fornødne udstyr. Denne strap-on inkl. dildo har den fordel at du får både harness og dildo i en løsning, oftest købes en harness seperat, som man så sætter en sugekop-dildo i. Harness er den holder, som man tager på, som holder dildoen, og når denne er spændt fast og dildoen sidder i, kan man penetrere sin partner med dildoen. For mange er dette en rigtig lækker måde at have sex på, som skaber en ny form for intimitet i forholdet.

Smart strap-on inkl. dildo

Denne strap-on inkl. dildo er praktisk, fordi dildoen kan tages af, og bruges seperat. På den måde får man noget god fleksibilitet og dildoen er lettere at gøre ren, når den ikke sidder fast. Denne strap-on er oplagt både til begynderen der søger en let start på leg med strap-on og til den mere øvede, som søger en samlet løsning. Denne strap-on har justerbare stropper, og passer de fleste, og en fin hjerte-detalje foran på holderen.

En strap-on kan bruges af alle køn

Uanset din partners køn, kan det være oplagt at prøve en strap-on, og denne strap-on inkl. dildo kan bruges både analt og vaginalt. For mænd kan det være super pirrende og give nogle vildt gode orgasmer, at blive penetreret analt, og så er en strap-on oplagt, så man kan gøre det ordentligt. Husk den vandbaserede glidecreme, så får I en god oplevelse.

Sådan passer du på din fine strap-on

Dildoen i denne strap-on er lavet i medicinsk silikone, og du skal altså bruge den sammen med vandbaseret glidecreme, som er bedst for materialets overflade. Dette er et yderst blødt og glat materiale, som er super populært for dets rare følelse. Efter brug kan du tage dildoen af harness’en og rense den i varmt vand, brug derefter en rensespray til sexlegetøj, så den bliver helt ren. Sørg for at dit sexlegetøj er helt tørt, inden du lægger det væk.

Detaljer
Vægt210 g
Længde

14 cm

Farve

Lys hudfarve, Sort

Materiale

Medicinsk silikone, PVC

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strap-on inkl. Dildo”