Strap-on harness – passer til sugekop dildoer

DKK 249,00

  • Strap-on harness til dildoer med sugekop
  • Passer alle dildoer med sugekop
  • Justerbar one-size størrelse
  • Kommer med to ringe til forskellige størrelser dildo
  • Dildo med sugekop skal købes seperat

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): Y0001 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Strap-on harness til dildoer med sugekop
  • Passer alle dildoer med sugekop
  • Justerbar one-size størrelse
  • Kommer med to ringe til forskellige størrelser dildo
  • Dildo med sugekop skal købes seperat

Læs Mere.

Beskrivelse

Strap-on harness – passer til sugekop dildoer

Tænder du på at penetrere din partner? Det kan være en enormt dejlig følelse for jer begge to og det kan gøre at I føler jer tættere. Har du en kvindelig partner, så har I måske fantaseret om, at penetrere hinanden, og med en strap-on har I mulighed for dette, og for at nyde hinanden på en ny måde. Har du en mandlig partner, som du gerne vil penetrere analt har du med denne strap-on harness muligheden for at prøve det, og det vil give ham en oplevelse, som han sent vil glemme.

Øvelse gør mester

Ved anal penetrering er det en god idé at varme op først og bruge masser af vandbaseret glidecreme, især hvis det ikke er noget, I har prøvet før. Med god opvarmning og vandbaseret glidecreme får I den bedste oplevelse, og så er det helt klart en leg, som I vil vende tilbage til igen og igen. Er du ny ud i at prøve anal penetrering, så kan du med fordel læse mere her: Analsex guide 2020.

Prøv jer frem

Hvis I ønsker at eksperimentere med at penetrere hinanden, så er det denne strap-on harness, som I skal have fat i. Den passer til dildoer med sugekop, som sættes i, og så er I klar til leg. Denne strap-on harness kommer med to ringe, som kan bruges afhængig af hvilken størrelse dildo som du vil bruge. Du kan bruge alle sugekop dildoer i din harness, hvilket giver et hav af frække muligheder for at dyrke sex med forskellig stimulering. Der medfølger ikke en dildo med denne strap-on harness, men det er kun godt, for så kan I vælge lige præcis den eller de dildoer, som I helst vil lege med, se gerne vores udvalg af sugekop dildoer.

Vandbaseret glidecreme

Vi har nævnt det igen og igen, men vandbaseret glidecreme er altså bare vejen frem. Uanset om denne strap-on harness skal bruges til anal eller vaginal penetrering, så glider dildoen altså bare bedre, når der bliver brugt glidecreme. Vandbaseret glidecreme er bedst for både dig og dit legetøj, så vi anbefaler selvfølgelig at du huske denne, når du skal i gang med dine frække læge.

Detaljer
Vægt140 g
Materiale

60% PVC, 40% Nylon

Størrelse

One-size, med to størrelser holderinge til dildo

Indhold

1 trap-on harness, dildo skal købes seperat

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strap-on harness – passer til sugekop dildoer”