Stor Silikone Plug med Ring Large i Sort

DKK 79,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Anal plug
  • Silikone
  • God til den erfarne

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): NHL007 Kategorier: , , , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Stor silikone plug med ring – Large

Få en pirrende og lækker orgasme med en Stor Silikone Plug med Ring. Bruger du en anal plug til onani, så kan du prøve at bruge en vibrator til klitoris sammen med for at opnå en endnu vildere orgasme. Bruger du den sammen med en partner, så lad ham eller hende lege med den og få dig til at komme. Brug den også gerne imens du dyrker sex med din partner. Det er rigtig frækt og dejligt at blive stimuleret både analt og vaginalt på samme tid.

Til den erfarne

Har du allerede erfaring med anal leg? Er du klar til at lege med noget større? Så er en Stor Silikone Plug med Ring et godt bud. Du får ekstra stimulering fra den store størrelse, og du kan nyde den lækre følelse af at være helt fyldt op.

Lækkert design

Vores frække Stor Silikone Plug med Ring er simple i designet, men gør lige det den skal. Ringen gør, at det er nemt at fjerne dit plug igen, men den fungerer også som base, så dit plug ikke kommer på afveje.

Den flotte form gør, at plugget er nemt at indføre, men vi anbefaler stadig, at du bruger en god vandbaseret glidecreme med dit plug. Så er det bare nemmere at indføre, og det gør også oplevelsen mere behagelig for dig.

Kan bruges af alle

En Stor Silikone Plug med Ring er velegnet til alle, som har lyst til intens anal stimulering. Oplevelsen er forskellig mellem mænd og kvinder, men helt fantastisk for begge. Mænd vil få deres prostata stimuleret af plugget, hvilket ganske enkelt kan føles helt fantastisk og give vilde orgasmer.

Kvinder der bruger plugget analt, vil mærke at det trykker på bagsiden af skedevæggen, og at det giver en unik stimulering, som kan kombineres med vaginal- og klitorisstimulering.

Sådan bruger du dit plug

Dit Stor Silikone Plug med Ring er lavet af ren silikone, og det er derfor lugtfrit, hygiejnisk hudvenligt og let at rengøre. Det er virkelig lækkert og super smart.

Når du vil lege med plugget første gang, anbefaler vi, at du vasker det i varmt vand først, og så bruger en god vandbaseret glidecreme på det.

Rengør dig selv

Nogen vælger at rengøre anus, inden de leger med anal stimulering, og det kan man sagtens, hvis det er det man ønsker. Hvis det er noget, du foretrækker, så tag bare en tur forbi vores produkter til bedre anal sex. Her finder du mange muligheder til at douche med, så du kan være helt ren og klar til leg, hvis det er sådan, du helst vil lege. Det er helt op til dig og din partner.

Rengør dit plug

Dit Silikone Anal Plug med Ring rengøres nemt. Du skal bare skylle det i varmt vand efter brug, og derefter renser du det med en smart rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang, du skal lege.

Du kan opbevare det i kassen eller i en smart pose til sexlegetøj.

Detaljer
Vægt80 g
Farve

Sort

Materiale

Silikone

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor Silikone Plug med Ring Large i Sort”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%