Sorte silikone bækkenbundskugler

DKK 30,00

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladningsproblemer
 • 10 gange så effektiv som knibeøvelser
 • Få kraftigere orgasmer
 • Lavet af medicinsk silikone
 • 100% vandtæt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E01B Kategorier: , , , , GTIN: E01B

Prøv sorte silikone bækkenbundskugler

Har du hørt, at diamanter er en piges bedste ven? Faktisk vil vi mene at det er bækkenbundskugler. De små kugler kan hjælpe med mangt og meget, og de gør knibeøvelser både nemmere og mere effektive.

Hvis du aldrig har prøvet dem før, så er det bare med at springe ud i det. De er nemme at bruge, og du kan få ordnet dine knibeøvelser hurtigt og effektivt. Med disse lækre sorte silikone bækkenbundskugler bliver det en leg at have en veltrænet og sund bækkenbund.

Perfekte til begynderen

Disse sorte silikone bækkenbundskugler vejer 70 gram og er derfor gode til begynderen. Du kan også få nogen med endnu mindre vægt, men de fleste kan sagtens starte her. De smallere dobbeltkugler gør, at vægten bliver godt fordelt samtidig med, at det gør kuglerne nemmere at indføre i vagina.

Det smalle og lette design gør, at du som begynder får en god oplevelse med at bruge bækkenbundskugler. Efterhånden som du bliver mere øvet og trænet, kan du købe kugler med en højere vægt eller i en større størrelse.

Få bedre sex med sorte silikone bækkenbundskugler

Vi har nok alle hørt, at knibeøvelser er gode, og at vi alle bør lave dem, men det er nok de færreste af os, der også husker det. De sorte silikone bækkenbundskugler gør det til gengæld let som en leg at få lavet din daglige træningsrutine. Og når du bruger bækkenbundskugler bliver dine knibeøvelser også meget mere effektive.

Knibeøvelser kan give dig et bedre sexliv. De strammer nemlig det hele op, hvilket føles lækkert for både dig og din partner. De gør også, at du får bedre, flere og længere orgasmer. Det kommer dig til gode ved både onani og sex med en partner.

Kniiiib! – for en sund bækkenbund

Der er faktisk endnu flere fordele ved at lave knibeøvelser. Hvis du har født og/eller har ufrivillig vandladning, så hjælper knibeøvelserne. Hvis du har født, kan du med fordel vælge endnu tungere bækkenbundskugler. Det er helt op til dig, og hvad der føles bedst for din krop.

At have en sund bækkenbund betyder at have en stram og veltrænet bækkenbund. Det kan du også sagtens opnå ved almindelige knibeøvelser. Men når du bruger disse sorte silikone bækkenbundskugler, vil du hurtigere se resultater og nemmere kunne holde din træning ved lige.

Sådan bruger du kuglerne

De sorte silikone bækkenbundskugler er ganske simple at bruge. Du kan med fordel smøre en lille smule glidecreme på kuglerne, inden du indfører dem i vagina. Du skal bare huske at bruge en vandbaseret glidecreme til silikone legetøj. En silikonebaseret glidecreme vil nemlig ødelægge legetøj af silikone, hvorfor det selvfølgelig skal undgås.

Når du har indført de små sorte silikone bækkenbundskugler, så bevæg dig lidt, så du kan mærke at de sidder behageligt. Så er det tid til at knibe! Lav de knibeøvelser du synes, er behagelige. Det kan være de første par gange, blot handler om, at du vænner dig til kuglerne, og hvordan de føles.

Prøv dig frem

Du kan prøve dig lidt frem i starten med kortere intervaller når du skal lave knibeøvelser. Det anbefalede er, at du kniber i 20 sek. og så slapper af i 20 sek. Det skal du gøre gentagende gange i 4-5 min. om dagen. Ideelt hver dag, men det skal selvfølgelig også passe med din hverdag.

Kuglerne er dog så diskrete at bruge, at du kan knibe, mens du laver mad, ser tv, er i bad, eller hvad du nu finder på. Hvis du er i tvivl om du kniber rigtigt, så skal du ligesom starte fra anus, og klemme sammen, som om du virkelig skal på toilettet. Du kan holde dit knib eller lave flere små.

Rengøring af bækkenbundskugler

De sorte silikone bækkenbundskugler rengøres virkelig nemt. Når du er færdig med at knibe, så slapper du af og trækker forsigtigt kuglerne ud. Herefter skyller du dem i varmt vand. Til sidst giver du dem gerne et par spray med en rengørings spray, så du er helt sikker på, at de er rene.

Du kan med fordel også lige skylle dem inden første brug. Opbevar dem et sted hvor de ikke bliver støvet eller på anden måde beskidte. Det er også vigtigt, at de ikke ligger direkte op ad materialer eller andet, der kan smitte af.

Vægt70 g
Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Farve

Sort

Oversigt

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladningsproblemer
 • 10 gange så effektiv som knibeøvelser
 • Få kraftigere orgasmer
 • Lavet af medicinsk silikone
 • 100% vandtæt

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne
 2. Læg dig ned og før op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Træk bækkenbundskuglerne ud via silikoneløkken
 2. Vask med varmt vand
 3. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad dem tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sorte silikone bækkenbundskugler”