Sorte Plys Manchetter

DKK 175,00

  • Manchetter til håndled
  • Lukkes med velcro
  • Bløde og behagelige
  • Forbindes med kæde
  • Perfekt til bondage

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): Y66157 Kategorier: , , Tag: GTIN: Y66157

Sorte plys manchetter til håndled

Et par sorte plys manchetter er enkle, lækre og ikke mindst utrolig frække. De er perfekte til kinky bondagelege og til at gøre jeres intime stunder i soveværelset endnu mere spændende og pirrende.

Manchetterne har en klassisk sort farve og er ellers helt enkle i designet. De lukkes med velcro, hvilket gør dem begyndervenlige og hurtige at tage på og af. Med velcroen kan I også selv bestemme, hvor stramt de skal sidde. Manchetterne består af blødt plys, der gør dem behagelige at have på – også over længere tid.

Hvad er forskellen på manchetter og håndjern?

Både manchetter og håndjern er lavet til at binde eller fiksere den ene partner i en leg med bondage. På den måde ligner de selvfølgelig hinanden. Men følelsen af at være fastspændt er ret forskellig alt efter hvad du bruger.

Med et par håndjern får du en mere rå og autentisk følelse af at være taget til fange. Med et par manchetter ligger der klare BDSM undertoner. Disse sorte plys manchetter er også perfekte til jer, der er nybegyndere, da plysset gør dem rare at have på.

Udforsk BDSM med sorte plys manchetter

Der er mange muligheder, når først I har anskaffet jer disse sorte plys manchetter. I kan for eksempel bruge dem sammen med et bondagereb eller andet udstyr, der ofte hører sig til i en leg med bondage, dominans og afstraffelse.

Det gode ved BDSM er, at det kan dyrkes, præcis som I ønsker det. Det er op til jer, om disse manchetter er alt, hvad I har brug for, eller om I gerne vil have andet frækt legetøj og udstyr med i legen. I det tilfælde kan vi anbefale et SM sæt, der indeholder alt, hvad I skal bruge for at komme i gang. 

Bløde manchetter til blid bondage

Mange par nyder at dyrke den blide form for bondage. Her er der ofte plys på manchetterne, fjer i stedet for læder haler for enden af pisken og et satinbånd over øjnene. Materialerne er lækre, bløde og sensuelle.

Derfor passer disse sorte plys manchetter også helt perfekt ind i en leg med blid bondage. Den klassiske sorte farve er enkel og elegant, og I vil let kunne justere legen ved at binde dem strammere eller løsere om håndledende.

Har I prøvet at binde håndled og ankler?

Et par manchetter til håndledende er det perfekte sted at starte jeres bondageleg. Men har I overvejet at bruge dem sammen med manchetter til anklerne? Ved at bruge både ankel- og håndledsmanchetter kan I få en mere komplet fiksering og tage jeres bondage til nye niveauer.

Vi har et bredt udvalg af manchetter, hvoraf der selvfølgelig også er nogle til anklerne. Den eneste forskel på disse er naturligvis deres størrelse. De har ekstra længde, så de bedre passer til anklerne end håndledende. Eksperimenter med ankelmanchetter og opdag nye nydelser ved bondage.

Start med et par sorte plys manchetter

Som nybegyndere inden for brug af manchetter eller bondageudstyr generelt kan det være en god ide at starte med noget, der er nemt at bruge og ikke mindst behageligt at have på. Derfor er disse manchetter til håndledende helt perfekte begyndere manchetter.

I vil hurtigt finde ud af at bruge dem, og I kan nemt justere, hvor stramt de skal side. Derudover er det også let at købe mere udstyr, som let kan matches med disse klassisk sorte manchetter. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænserne for legen.

Vægt85 g
Materiale

Plys

Farve

Sort

Længde

31 cm

Bredde

7 cm

Kæde længde

15 cm

Oversigt

  • Manchetter til håndled
  • Lukkes med velcro
  • Bløde og behagelige
  • Forbindes med kæde
  • Perfekt til bondage

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sorte Plys Manchetter”