Sorte lak håndledsmanchetter

DKK 189,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Lækre håndledsmanchetter i høj kvalitet
  • Fræk gennemført sort farve på manchetter og kæde
  • Lækkert design med fint diskret mønster
  • Perfekt til bondage og BDSM

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y0008B Kategorier: , , , Tag: GTIN: Y0008B

Sorte lak håndledsmanchetter

Disse sorte lak håndledsmanchetter kan helt sikkert få sat ild i jer. Disse fine håndledsmanchetter kommer i en fin sort lak og med sort kæde imellem, så det er virkelig et gennemført look. Leder i efter noget ekstra der kan tage jeres leg til det næste niveau, så er disse sorte lak håndledsmanchetter helt klart et godt sted at starte. Det gælder også hvis du allerede har erfaring med bondage og BDSM og mangler noget lækkert udstyr der lige kan give det sidste pift. De er lavet i en god kvalitet og kan tåle at blive rusket lidt i.

Hvad er manchetter?

Hvis du kender til håndjern, så er du rigtig tæt på, manchetter har nemlig den samme funktion, det handler selvfølgelig bare om at nogen skal bindes fast. Med manchetter kan du dog få en lidt anden oplevelse, for du kan føle dig mere fastspændt, mens du også har lidt flere muligheder, end med håndjern. De sorte lak håndledsmanchetter kan også virke lidt mere hardcore og mere til den erfarne side, end et par håndjern kan, men de er på samme tid også en god investering for begynderen.

Håndledsmanchetter er lækre og praktiske

De sorte lak håndledsmanchetter er lette at tilpasse lige dine håndleds størrelse, og så gør deres bredde at du rigtig kan føle dig godt spændt fast. Dertil har manchetter ligesom håndjern en kæde imellem de to led. Forskellen er at på disse manchetter kan kæden tages af i begge ender med en karabinhage, og du kan altså løsne kæden og for eksempel skifte stilling, uden at manchetterne skal helt af, dette kan være en kæmpe fordel og gøre at jeres momentum ikke løber fra jer.

Brug manchetterne til blid bondage

Har du og din partner fået smag for blid bondage, så hører der sig altså et par håndledsmanchetter til. Vi oplever også mange, der i samme forbindelse anskaffer sig en blindfold og/eller en gag ball. Begge dele kan I natuligvis også se videre på her. Når én eller flere sanser er sat ud af spil, så skærpes de andre. Når du ikke kan se noget, så føles berøring pludselig meget mere intens. Kan du heller ikke bevæge dig, så vil jeres sexoplevelse føles helt ny og pirrerende.

Manchetter er perfekte til BDSM

Har du efterhånden lidt erfaring med BDSM, så kan det ske at det er tid til at sætte dit eget look sammen, så du kan føle dig helt tilpas og fræk når du skal lege med din partner. Et par Sorte lak håndledsmanchetter kan bestemt være en god del af et get up til den mere erfarne, og du kan let tage manchetterne på og overraske din partner i soveværelset, for eksempel efter en lang arbejdsdag, du er klar til at blive bundet fast og domineret.

Vægt85 g
Farve

Sort

Materiale

Metal, PVC

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Lækre håndledsmanchetter i høj kvalitet
  • Fræk gennemført sort farve på manchetter og kæde
  • Lækkert design med fint diskret mønster
  • Perfekt til bondage og BDSM

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sorte lak håndledsmanchetter”