Sorte Bækkenbundskugler

DKK 169,00

 • Få et sundere underliv
 • Undgå vandladnings problemer
 • Få kraftigere orgasmer
 • 10 gange så effektive som knibeøvelser
 • 3 forskellige størrelser i medicinsk silikone
 • 100% vandtætte

Læs Mere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Yj001 Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Træn dig til flere orgasmer med bækkenbundskugler

Ja, den er god nok. Du kan træne dig til flere og bedre orgasmer med bækkenbundskugler. De små kugler øger nemlig følsomheden i skeden. Det medvirker til flere orgasmer og ikke mindst så kan du lettere opnå en orgasme. I dette sæt er der tre forskellige størrelser, så du kan tage det lidt i niveauer.

Start med den laveste vægt og arbejd dig langsom op, så du ikke bliver øm. Gå rundt eller sid med kuglen i ca. 15 min og gerne 3 gange om ugen for optimal effekt. Du kan også forsøge at bruge bækkenbundskuglerne lige inden sex med en partner og vil med garanti opnå en kraftigere G-punkts orgasme.

Sådan bruger du bækkenbundskugler

Ligesom med alle andre muskler, så bør du også træne din bækkenbund. Det er nemlig ikke kun kvinder der er gravide eller dem der lige har født, der skal træne deres bækkenbund, det bør alle kvinder i alle aldre faktisk. Der er flere sundheds relaterede konsekvenser ved at lave sine knibeøvelser, hvor et forbedret sexliv er en af dem.

Du laver knibeøvelser ved at stramme op i bækkenet. Et korrekt knib starter ved numsen, anus nærmere betegnet og frem. Stram i 20 sek. og hold derefter 20 sek. pause. Gentag denne øvelse i et par minutter og allerede efter et par uger kan du mærke en betydelig forskel. Når man bruger bækkenbundskugler, så er dine knibeøvelser langt mere effektive.

Sådan får du mest ud af dine bækkenbundskugler

Bækkenbundskuglerne sættes op i skede og ved hjælp af den tyngde som de har, skal du bruge kræfter på, at de ikke ryger ud igen. Allerede her træner du moderat din bækkenbund. Hvis du seriøst vil træne dit bækken, så bør du lave seriøse knibeøvelser, som skrevet ovenfor.

Du kan endnu hurtigere mærke en forskel, når du bruger bækkenbundskugler. Fordelen ved denne form for træning er, at du kan træne helt uden at nogen ved det. Træn på kontoret eller imens du laver noget husligt derhjemme.

Få et bedre sexliv

Jo stærkere dit bækken er, jo strammere vil du også være. Det hjælper både på dit sexliv i forhold til din følsomhed i skeden, og det hjælper også på vandladningsproblemer, som inkontinens og afføringstrang. Jo mere følsom du er, jo mere vil du naturligvis også kunne mærke under sex, både med en partner og ved onani.

Efter en fødsel både vaginal og ved kejsersnit så bør du naturligvis også lave dine knibeøvelser for, at musklerne trækker sig rigtig sammen igen efter det ”pres” som de har været ude for. Jo mere du træner under din graviditet, jo lettere bliver det også efterfølgende.

Hvem kan bruge bækkenbundskugler?

Det er ingen overdrivelse at sige, at alle kvinder kan bruge bækkenbundskugler. Det er et redskab som alle kvinder i alle aldre kan få stor glæde af. Hvis du er som kvinder er flest, så kan knibeøvelserne blive en smule kedelige. Bruger du bækkenbundskugler, så vi træningen ikke bare blive mere effektiv, den bliver også sjovere.

Når man bruger rigtige redskaber under sin træning, så kan det også holde motivationen oppe. Og det kan derfor hjælpe med til, at man rent faktisk får det gjort. Når man går en størrelse op i bækkenbundskugle, så kan det helt sikkert også hjælpe på motivationen.

Vi anbefaler altid brug af glidecreme

Når du fører dine bækkenbundskugler op i skeden, så kan du med fordel bruge noget glidecreme. Måske du allerede har noget liggende, hvis ikke så er det helt sikkert en god investering, da sex også bliver så meget bedre med glidecreme.

Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da overfladen er lavet i medicinsk silikone. Overfladen bliver ødelagt, hvis man bruger en silikonebaseret glidecreme. Brug blot en lille smule glidecreme og smør det ud på ”kuglen” og den er lettere at føre op.

Sådan passer du bedst på den

Når du har lavet din træning, så skal den vaskes under den varme hane. Hygiejne og rengøring er naturligvis vigtigt, idet den bruges til indvortes brug. du kan med fordel bruge en rengørings spray og dermed gør det rengøringen endnu lettere og du er helt sikker på, at den er helt ren.

Efterfølgende lægger du den til tørre, da det er vigtigt at den er helt tør, før du lægger den i skuffen igen. Dermed er den også klar til næste gang, hvor du skal bruge den. Når du skal have gang i dem for første gang, så kan det også være en god idé lige at vaske dem, så du er sikker på at der ikke sidder noget støv på dem.

Detaljer
Vægt200 g
Farve

Sort

Vægt

S: 40 g – M: 55 g – L: 65 g

Længde

S: 3,5 cm – M: 7 cm – L: 8 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på den valgte bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad den tørre
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sorte Bækkenbundskugler”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%