Sorte ankel manchetter

DKK 189,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Anekl manchetter med kæde
  • Sort PU-materiale med sølv detaljer
  • Er lette at bruge
  • Kan spændes efter intensitet og størrelse
  • Kæden har karabinhager og er let at tage af

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): A096 Kategorier: , , , Tag: GTIN: A096

Ankel manchetter – så løber du ingen steder

Leger du allerede med håndjern eller håndledsmanchetter, så vil du helt sikkert være vild med et par ankel manchetter. Et par ankel manchetter fungerer på samme måde som et par håndjern, du låser bare anklerne sammen i stedet for. Med et par ankel manchetter tager du altså lige den frække bondage leg lidt længere, for det er svært at stikke af, når man er bundet ved anklerne.

Intet at være bange for

Et par ankel manchetter som disse har en rem, som du spænder dem med. Spænd dem stramt og mærk hvordan du slet ikke kan bevæge dig eller spænd dem lidt løsere, hvis du er begynder og lige skal vænne dig til det. Der er en kæde imellem de to remme, der bruges rundt om anklerne, som har til formål at holde fødderne samlede. Denne kæde kan løsnes via en karabinhage, og det er ligetil at lege forskellige lege, uden at skulle forstyrres af at skulle have manchetterne af.

Bondage

Bondage er blevet super populært og det er forståeligt nok, der kan nemlig være noget vildt frækt ved at underkaste sig sin partner, og lade sig binde, så de kan tage styringen. At give sig 100% hen kan være en meget befriende følelse, som virkelig giver noget ekstra i soveværelset. På samme tid kan det for den der tænder på at dominere være utroligt pirrende at få lov at hundse rundt med sin partner. Er ens partner klar på at overgive sig til legen fuldstændig, så kan man virkelig mærke magten overtage, hvilket er vildt frækt.

Alt hvad I skal bruge

Måske har I allerede en blindfold og et par håndjern liggende i sengeskuffen, og så er disse ankel manchetter helt klart oplagte, hvis I vil legen med bondage lidt længere. Der er mange muligheder for kombinationer af sexlegetøj og tilbehør, når det kommer til bondage, og om I starter her eller et andet sted er op til jer, derfor sælger vi også meget af dette tilbehør enkeltvis, for så kan man selv bestemme, hvad man vil have med i sin frække leg. Tag endelig et kig på vores andet bondagetilbehør for inspiration: Bondage og BDSM.

Vægt70 g
Farve

Sort

Materiale

PU

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Anekl manchetter med kæde
  • Sort PU-materiale med sølv detaljer
  • Er lette at bruge
  • Kan spændes efter intensitet og størrelse
  • Kæden har karabinhager og er let at tage af

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sorte ankel manchetter”