Sort Vibrerende Silikone Anal Plug

DKK 100,00

 • Sort vibrerende silikone anal plug
 • Lækker blød silikone-overflade
 • Kommer med batteri – fjern blot folien, så er du klar!
 • Oplagt både til solo og parleg
 • God til den øvede bruger

Læs Mere.

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Sort vibrerende silikone anal plug
 • Lækker blød silikone-overflade
 • Kommer med batteri – fjern blot folien, så er du klar!
 • Oplagt både til solo og parleg
 • God til den øvede bruger

Læs Mere.

Beskrivelse

Sort vibrerende silikone anal plug

Er du til anal leg og leder du efter det ekstra lille pift? Så er denne sort vibrerende silikone anal plug helt klart noget du skal prøve! Den har en lækker blød overflade og er modsat butt plugs i glas og metal mere smidig og fleksibel. Dens vibrationer gør noget ekstra og du kan nyde lidt mere lækker stimulering med denne vibrerende silikone anal plug. Den har en stor størrelse og er nok mest til de lidt mere øvede brugere.

Dybe pirrende vibrationer

Sort vibrerende silikone anal plug giver nogle dybe og yderst pirrende vibrationer, samtidig med at du også får en fyldig anal stimulation. Du vil med garanti komme til at elske det! Pluggen er stor i størrelsen og derfor er den helt ideel til dig der allerede er erfaren indenfor analsex og leg. Om du bruger den alene til solo leg, eller sammen med en partner, så er den her plug det perfekte valg til at spice legen ekstra op. Den kan både bruges til onani, under sex eller til et super frækt og intimt forspil.

Ikke kun til analsex

Både mænd og kvinder får stor nydelse af anal stimulation. Den kan give en lækker stram følelse, hvis du bruger den sammen med vaginal penetrering, hvor den kan gøre dig strammere, hvilket stimulerer dit G-punkt mere, mens din partner ved penetrering også får en lækker stram og vibrerende oplevelse. Dette kan for jer begge give nogle vildt intense orgasmer. Men har du nogensinde overvejet, hvad du ellers kan bruge en butt plug til? Selvom den er udviklet til analsex, kan en vibrerede butt plug som denne faktisk også bruges til ekstra vaginal stimulering eller stimulering af klitoris.

Lækkert design

Det lækre sorte silikone materiale gør denne sort vibrerende silikone anal plug utrolig lækker at røre ved, og det spidse kegleformede design gør den nem og behagelig at indføre. Foden i bunden fungerer som stopper, så anal pluggen ikke kommer på afveje. Den har et yderst lækkert design, og en størrelse til dem der sætter pris på god anal penetrering.

Glidecreme er et must

Sort vibrerende silikone anal plug er lavet i blødt medicinsk silikone, og med dette materiale skal du altid bruge vandbaseret glidecreme. Det passer bedst på butt pluggens overflade, som ellers kan blive ødelagt af glidecreme med silikone. Det medicinske silikone gør at den er lugtfri, god for din hud og yderst hygiejnisk, og dette er selvfølgelig et plus, når man snakker om plugs.

Rengøring

Når vi snakker analsex betyder rengøring to ting: Rengøring af legetøjet og rengøring af dig selv. Du kan med fordel rense din butt plug i varmt vand inden brug. Dertil skal den efter brug renses i varmt vand og derefter med en rensespray til sexlegetøj, spray 2 til 3 gange og tør den af, så er den klar til næste gang du vil lege med den. Rengøring af dig selv kan være rart at have gjort ved anal sex, så kan mere roligt lege uden at være bange or overraskelser. Se vores udvalg af anal douche til dette formål, så er du helt klar: Anal rens og douche.

Detaljer
Vægt80 g
Materiale

Silikone

Vibration

Ja

Batteri

1x AAA (inkl)

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Sæt batteriet i ved at åbne op for vibratoren i bunden. Sidder der et stykke plastikbeskyttelse tages det af, og batteriet sættes i
 2. Brug vandbaseret glidecreme med din butt plug
 3. Tænd for vibrationerne på knappen
 4. Brug den solo eller sammen med din partner

Efter brug:

 • Sluk for vibratoren på knappen
 • Rengør din butt plug i varmt vand
 • Rengør derefter med en rensespray til sexlegetøj
 • Når batteriet er brugt op, skal du indsætte nyt batteri: 1x AAA
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Vibrerende Silikone Anal Plug”