Rimba Sort Suede Flogger med Glas Greb

DKK 329,00

  • Sort flogger med snerter af ruskind
  • Elegant håndtag i glas
  • Samlet længde på 58 cm

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 8135 Kategorier: , , Tag:

Sort suede flogger med glas greb

Med denne flogger kan du og din partner udleve jeres frække fantasier med klasse. Floggeren er lavet med snerter af ruskind og har et elegant håndtag af glas. En sort suede flogger med glas greb er det perfekte udstyr til jeres bondageleg og kan bruges på et utal af måder.

Håndtaget har en god længde, så du har komplet kontrol over dine slag. Du bestemmer derfor selv, om der skal være tale om lette strøg eller hårde slag. I enden af håndtaget er der sat en flot sort sten. Den tilføjer et ekstra element af stilfuldhed og elegance.

BDSM-udstyr i førsteklasse

Er du og din partner nysgerrige på at eksperimentere med BDSM? Eller er I allerede erfarne udøvere? Uanset hvad vil denne sort suide flogger med glas greb passer perfekt ind. Den elegante flogger er et uundværligt stykke BDSM-udstyr, det kan tage jeres nydelse til nye højder.

Floggeren har mange snerter, der er lavet i flot og blødt ruskind. Ruskindet gør floggeren ideel til de helt bløde og pirrende strøg. Men den kan også slå hårdt, hvis den svinges korrekt. Eksperimenter med forskellige intensiteter og find det rette niveau til jer.

Udforsk pirrende stimulering med en flogger

En sort suede flogger med glas greb kan give dig og din partner anledning til at udforske og eksperimentere sammen på ny. Mange par bruger bondage eller leg med SM til at skabe en ny gnist i sexlivet. Det kan nemlig give jer mange nye stimulerende oplevelser.

BDSM er dog også en verden, der kræver sit udstyr. En flogger eller pisk er et klassisk stykke udstyr, der kan bruges på mange måder. Det er både til nybegynderne såvel som de mere erfarne.

Vægt216 g
Farve

Sort

Længde

58 cm

Materiale

Ægte læder – ruskind

Oversigt

  • Sort flogger med snerter af ruskind
  • Elegant håndtag i glas
  • Samlet længde på 58 cm

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rimba Sort Suede Flogger med Glas Greb”