Sort Silikone Prostata Stimulator – Sort

DKK 40,00

 • Prostata stimulator i silikone
 • Lækker og blød overflade
 • Klassisk sort farve
 • Perfekt til onani og samleje
 • Opnå en prostataorgasme

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 89012 Kategorier: , , , , , GTIN: 6926426925922

Har du prøvet en Sort Silikone Prostata Stimulator?

Hvis du ikke har prøvet en sort silikone prostata stimulator som denne før, kan vi kun opfordre dig til at give den et skud. Som mand har du virkelig noget i vente, hvis du ikke har udforsket prostata stimulering endnu. Prostata bliver ofte kaldt for det mandlige G-punkt, og det er der god grund til.

Ved at stimulere dette område kan du opnå en helt ny type orgasme, der vil føles mere intens og længerevarende, end den form for udløsning du er vant til. Det kan godt kræve lidt øvelse og træning at opnå det. Men det er virkelig også alt arbejdet værd.

Stimuler med en Sort Silikone Prostata Stimulator

Det er ikke særlig udfordrende at finde prostata. Men det kan til gengæld godt være en smule udfordrende at stimulere området helt rigtigt. Derfor er en sort silikone prostata stimulator også en god hjælper. Den er udformet, så den rammer området helt rigtigt, og giver dig mulighed for let at styre stimuleringen.

Stimulatoren har en kurvet form, der gør den let rammer op på det følsomme punkt. Du kan herefter stimulere det ved at bevæge stimulatoren. Det er meget forskelligt, hvad der virker fra mand til mand. Det handler derfor om at eksperimentere lidt og finde frem til den form for stimulering, der virker for dig.

Anal sexlegetøj med sikkerheden i top

Du kan helt roligt bruge dette anal sexlegetøj. Vores sexlegetøj til anal stimulering er selvfølgelig altid sikkert at bruge. Derfor finder du også en ring i enden af denne prostata stimulator. Ringen kaldes også for en stopper, og den sørger for, at stimulatoren ikke ryger nogen steder op.

Ringen sikrer, at en sort silikone prostata stimulator bliver, hvor den skal gennem hele legen. Derfor kan du også lade den sidde oppe, mens du gør andre frække ting. Ringen er selvfølgelig også praktisk som et håndtag, når stimulatoren skal indføres eller tages ud.

Brug den til onani eller samleje

En sort silikone prostata stimulator som denne kan ikke kun bruges, når du er sammen med en partner. Den er også ideel at bruge, når du onanerer. Her kan den give dig en helt særlig onanioplevelse. Det kan også være rart at lege med et nyt sexlegetøj alene første gang.

På den måde kan du koncentrere dig om din egen nydelse uden nogen distraheringer. En prostata stimulator fungerer særlig godt, hvis du stimulerer penis samtidig med, at du bruger den. Her er det selvfølgelig op til dig, om du vil have en hjælpende hånd fra en partner, eller om du selv ønsker at ordne sagerne.

Husk altid glidecremen

Det er altid vigtigt, at du bruger godt med glidecreme, når du bruger et sexlegetøj – og særligt når det er at anal sexlegetøj. Du har ingen naturlig smørelse bagtil, hvorfor det er ekstra vigtigt, at du husker den glidende creme.

Når du bruger sexlegetøj af silikone, er det ligeledes vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Bruger du en silikonebaseret glidecreme, vil den nemlig gå ind og ødelægge materialet. Det er derfor vigtigt, at du ikke bare bruger glidecreme men, at du også får fat i den rigtige type af glidecreme.

Godt anal legetøj for begyndere

Denne prostata stimulator har en størrelse, der gør den god som til en nybegynder. Når det kommer til anal sexlegetøj, handler det ofte om størrelsen. Det vil sige, at størrelsen har stor betydning i forhold til, hvor en intens stimulering du vil opleve.

Derfor kan det også kun anbefales, at du starter med et mindre legetøj som dette, når du for første gang skal prøve kræfter med en sort silikone prostata stimulator. Der findes også mange andre slags sexlegetøj til anal begyndere, så der er mange muligheder for at finde den helt rigtige til dig og dine behov.

Vægt100 g
Materiale

Silikone

Længde

13,5 cm

Diameter

Max. 3,5 cm

Farve

Sort

Oversigt

 • Prostata stimulator i silikone
 • Lækker og blød overflade
 • Klassisk sort farve
 • Perfekt til onani og samleje
 • Opnå en prostataorgasme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din stimulator
 2. Masser evt. området før du bruger stimulatoren, for at gøre dig klar
 3. Indsæt stimulatoren

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense din stimulator i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere din stimulator helt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Silikone Prostata Stimulator – Sort”