Sort silikone plug med diamant medium

DKK 220,00 DKK 135,00

 • Sort butt plug med lilla sten
 • Medium: 8 cm i længden, 3 cm i diameter
 • Blødt silikone-materiale
 • God til træning til analsex
 • Vejer ikke meget
 • Bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RY048B Kategorier: , , , , , , , , GTIN: RY048B

Sort silikone plug med diamant

Synes du at en anal plug i metal er lige tung nok eller er det en af dine første plugs du er på kig efter, så er en sort silikone plug med diamant helt sikkert noget for dig. Den er let og lækker og så har den et smagfuldt udseende. Pluggen er fremstillet i medicinsk silikone, der har en blød overflade og nemt glider, så den føles behagelig.

Hvad er en plug til?

En butt plug kan have mange funktioner. Først og fremmest stimulerer den i anus, og bruges ofte til ekstra stimulering under sex. Den kan give en lækker stimulering og på samme tid kan din partner også blive ophidset af at se dig med en plug i enden, for det ser super frækt ud. Denne silikone plug med diamant er vildt flot, og det sorte materiale sammen med den lilla diamant ser altså bare godt ud. Pluggen bruges også til at træne med, det vil sige at man har pluggen i og bruger den til at strække musklen med, så man kan tage imod større sexlegetøj eller penis.

Medium størrelse

Denne sorte silikone plug med diamant kommer i en medium størrelse, som har en længde på 8 cm og en diameter på 3 cm, du får altså en butt plug som både kan bruges af begynderen og den mere øvede, som også kan få nydelse ud af den. Der findes både større og mindre butt plugs, og det kan være værd at tage et kig på vores udvalg, for at finde den helt rigtige: Butt plugs. En medium størrelse som den du ser her, er dog svær at gå galt i byen med.

God med glidecreme

Vi anbefaler at du bruger denne silikone plug med diamant, sammen med en vandbaseret glidecreme, det er bare bedst for butt pluggens silikonemateriale. Dertil gør det at du får den bedste indførelse og undgår rifter. Denne silikone plug har det klassiske dråbeformede design, som gør at den er let at føre ind, dertil har den en fod (eller en stopper) med en lille diamant i. Stopperen er ikke bare til pynt, den sørger for, at butt pluggen ikke ved et uheld glider helt ind.

Rengøring

Når vi snakker analsex og legetøj til anal brug, så handler rengøring både om rengøring af legetøjet efter brug, og rengøring af dig selv, inden brug. Inden du bruger en butt plug kan det nemlig være en god idé at rense dig selv indvendigt med en anal douche, så du ikke får nogle trælse overrasker med ud igen. Med hensyn til rengøring af denne silikone buttplug med diamant, så kan den renses i varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, så den er helt ren og klar til næste gang du vil bruge den.

Vægt 60 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort, Sort og lilla

Diameter

3 cm

Længde

3 cm

Oversigt

 • Sort butt plug med lilla sten
 • Medium: 8 cm i længden, 3 cm i diameter
 • Blødt silikone-materiale
 • God til træning til analsex
 • Vejer ikke meget
 • Bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug butt pluggen med vandbaseret glidecreme
 2. Indsæt forsigtigt analt
 3. Nyd den lækre anale stimulering solo eller under sex

efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray
 3. Tør butt pluggen af inden den lægges væk
X