Sort silikone analkæde

DKK 50,00

  • Analkæde i sort silikone
  • Tre perler i stigende størrelse
  • Fra ca. 1,5 – 3 cm
  • Med holdering/stopper
  • Perfekt til fræk anal leg

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E05B Kategorier: , , , , , , , GTIN: E05B

Sort silikone analkæde med 3 perler

Her får du en simpel og ligetil sort silikone analkæde med 3 perler i stigende størrelse, for stigende stimulering. Analkæden er lavet i silikone, som er et materiale med en blød og lækker overflade, som glider let mod din hud. Brug denne sort silikone analkæde med vandbaseret glidecreme, som er bedst for dens bløde overflade. Analkæden har et håndtag/ en stopper i bunden, så den ikke smutter nogle steder hen, og så er den let at indføre og trække ud igen, med det løkke-formede håndtag.

Brug den også til parleg

En analkæde er bestemt ikke kun til sololeg, denne analkæde kan også sagtens bruges sammen med din partner. Bruger du denne kæde, mens du penetreres vaginalt, kan din partner også mærke kæden, der vil presse på dine vægge. Det giver dig en mere intens stimulering, at være fyldt ud begge steder. Bruger du analkæden mens du selv penetrerer din partner, vil det give dig en vildt lækker dobbelt stimulering og nogle lækre orgasmer. Der er altså mange muligheder med denne analkæde.

Sådan bruger du en analkæde

Du skal bruge denne sort silikone analkæde med vandbaseret glidecreme, hvilket er bedst for dens silikone-overflade. Brug også gerne en anal douche inden du går i gang med analsex, dette vil give dig den bedste og mest behagelige oplevelse, hvor du er sikker på at der ikke kommer nogle trælse overraskelser med ud. Giv dig god tid når du leger med analt legetøj, indfør én perle ad gangen, og stop er hvor det passer dig. Efter brug kan du rense analkæden af i varmt vand. Brug derefter en rensespray for at gøre analkæden helt ren. Sørg for at tørre den helt af, inden du lægger den væk.

Vægt50 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Diameter

1,5 – 3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort silikone analkæde”