Sort Silikone Anal Plug med Ring – Medium

DKK 60,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Anal plug
 • Silikone
 • God til begynderen

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): NHL008 Kategorier: , , , , ,

Silikone Anal Plug med Ring – Medium

Kunne du også godt tænke dig at eksperimentere med anal leg? Så er det lækre Silikone Anal Plug med Ring i medium et rigtig godt sted at starte.

Det simple og lækre plug er en rigtigt god størrelse til både begynderen og den erfarne. Er du helt uerfaren med anal, kan du også kigge efter et plug i Small.

Anal stimulering kan være en fræk tilføjelse til dit sexliv, lige meget om du leger med din partner eller på egen hånd.

Lækkert design

Vores frække Silikone Anal Plug med Ring er simpelt og smart. Ringen gør, at det er nemt at tage din plug ud igen, men den fungerer også som base, så dit plug bliver, hvor det skal.

Den flotte form gør plugget nemt at indføre, men vi anbefaler stadig altid, at du bruger en god vandbaseret glidecreme med dit plug. Så er det nemmere at indføre, og det gør også oplevelsen mere behagelig.

Sådan bruger du dit plug

Dit Silikone Anal Plug med Ring er selvfølgelig lavet af silikone, og det er derfor lugtfrit, hygiejnisk hudvenligt og let at rengøre. Det er virkelig lækkert og smart.

Når du vil lege med plugget første gang, anbefaler vi, at du vasker det i varmt vand, og så bruger du en god vandbaseret glidecreme på det.

Til brug af alle

Silikone Anal Plug med Ring er velegnet til alle, som har lyst til at prøve sig frem med anal stimulering. For mænd stimulerer plugget deres prostata, hvilket giver vilde orgasmer og intens stimulation. 

Kvinder der bruger plugget vil mærke, hvordan det presser på bagsiden af skedevæggen. Den frække stimulation er intens, og det giver dig længere og lækre orgasmer. Ja, det er jo faktisk bare med at komme i gang med at lege.

Rengør dig selv

Man kan vælge at rengøre anus, inden man leger med anal stimulering, hvis man ønsker det. Hvis det er noget, du foretrækker, så tag bare en tur forbi vores produkter til bedre anal sex. Her finder du mange muligheder til at douche med, så du kan sørge for at være helt ren og klar til leg, hvis det er sådan du helst vil lege. Det er helt op til dig og din partner.

Rengør dit plug

Dit Silikone Anal Plug med Ring rengøres nemt. Du skal bare skylle det i varmt vand efter brug, og derefter renser du det med en smart rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang, du skal lege.

Vægt80 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Anal plug
 • Silikone
 • God til begynderen

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme med anal plugs
 2. Indfør langsomt i anus

Efter brug

 1. Vask den under varmt vand, tør af
 2. Rengør med rensespray til sexlegetøj. 2-3 spray
 3. Lad tørre eller tør af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Silikone Anal Plug med Ring – Medium”