Sort Satin Maske

DKK 30,00

  • Sort satin blindfold
  • God til sensuel og intens leg
  • Perfekt til bondagelege
  • Yderst diskret udseende

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): TY002 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Sort satin blindfold
  • God til sensuel og intens leg
  • Perfekt til bondagelege
  • Yderst diskret udseende

Læs Mere

Beskrivelse

Sort satin maske til den frække leg

En sort satin maske som denne, er perfekt til pirrende og sanselige lege sammen med din partner. Du kan tage masken på og lade din partner stimulere og pirre dig på alle mulige tænkelige og utænkelige måder.

Masken er helt sort og har et yderst diskret look. Er der nogen, der finder den i dit soveværelse, er der ingen skade sket. Den ligner nemlig bare en helt almindelig sovemaske, og det kan den selvfølgelig også bruges som.

Brug din maske til bondage

Den bløde sort satin maske lægger op til mange stimulerende lege. Masken kan bruges i sig selv og frarøve dig muligheden for at se hvad din partner har gang i. Men den er også perfekt at kombinere med bondageudstyr.

Oplevelsen af at være fikseret vil blive meget mere intens når du heller ikke kan se hvad der sker omkring dig. Et blindfold er en blid introduktion til den store verden inden for bondage og BDSM.

Et blindfold gør alt mere intenst

Når du får en maske eller et blindfold for øjnene, så skærpes dine andre sanser. Forestil dig hvor fantastisk det er, når du ligger i sengen og din partner har givet dig denne satin maske på. Du kan ikke længere se, hvad din partner er ude på, men al berøring føles pludselig meget mere intens.

Er du på udkig efter noget nyt og spændende, uden at det bliver en udfordring at gemme væk, så kan en sort satin maske altså gemme sig i åbent skue. Med en maske eller et blindfold kan du puste helt nyt liv i dobbeltsengen derhjemme.

Detaljer
Vægt35 g
Materiale

Terylene

Farve

Sort

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Satin Maske”