Sort satin maske

DKK 70,00 DKK 45,00

  • Sort satin blindfold
  • God til sensuel og intens leg
  • Perfekt til bondagelege
  • Yderst diskret udseende

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): TY002 Kategorier: , , , , , GTIN: TY002

Sort satin maske til den frække leg

En sort satin maske som denne, er perfekt til pirrende og sensoriske lege sammen med din partner. Du kan tage masken på og lade din partner stimulere og pirre dig på alle mulige tænkelige og utænkelige måder, og mærke hvordan du bliver mere og mere tændt og klar til bare at tage dem. Eller I kan gøre det omvendt, selvfølgelig. Denne maske er helt sort og har et yderst diskret look, er der nogen der finder den i dit soveværelse, er der ingen skade sket, det kan både være en maske du sover med og har super frække lege med, hvem ved?

Brug din maske til bondage

Denne bløde sort satin maske lægger op til en masse sexet leg. Med en maske som denne kan du lege mange frække lege med din partner og det kan være startskuddet til et mere vildt sexliv. Er I interesserede I at prøve bondage er en maske oplagt, for den bidrager til det at føle sig bundet. Dertil kan ens sanser blive utroligt skærpede, når man ikke kan se, og er man også bundet vil alle berøringer bliver super intense og pirrende. Mangler I andet legetøj til bondage, så kan I med fordel tage et kig på vores Bondage Guide.

En maske gør alt mere intenst

Når du får en maske eller en blindfold for øjnene, så skærpes dine andre sanser. Forestil dig hvor fantastisk det er, når du ligger på sengen og din partner har givet dig dennne sort satin maske på. Du kan ikke længere se, hvad din partner er ude på, men al berøring føles pludselig meget mere intens.

Denne satin maske er super diskret

Mange er bange for at have sexlegetøj liggende, for hvad nu hvis nogen finder det? Med denne maske kan du dog sagtens gøre noget ekstra for dit sexliv, uden at være nervøs for at blive opdaget, for en sort maske på dit natbord kan ligeså godt være en du sover med, som en du bruger til frække lege. Er du på udkig efter noget nyt og spændende, uden at det bliver en udfordring at gemme væk, så kan en sort satin maske altså gemme sig i åbent skue. En maske eller en blindfold kan puste helt nyt liv i dobbeltsengen derhjemme. Med en elegant og stilfuld maske som denne, behøver du ikke gå på kompromis med den person du er.

Vægt 35 g
Farve

Sort

Materiale

Terylene

Oversigt

  • Sort satin blindfold
  • God til sensuel og intens leg
  • Perfekt til bondagelege
  • Yderst diskret udseende

Læs Mere.

X