Sort Prostata Stimulator

DKK 75,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort prostata stimulator
 • Lavet i silikone
 • Stimulerer mellemkødet
 • Blødt og glat materiale
 • Oplev en intens prostataorgasme

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 89011 Kategorier: , , , GTIN: 6926426925861

Prøv en sort prostata stimulator i silikone

Fantaserer du om intense orgasmer og en helt ny form for nydelse? Så er det en sort prostata stimulator som denne, du skal have fat i. Den er nemlig udviklet, så den rammer det mandlige G-punkt eller prostata helt perfekt. Derudover så har den et sæt “arme”, der masserer dit mellemkød.

Stimulatoren er udformet anatomisk, så den passer perfekt til anal stimulering, og rammer alle de rigtige steder. Du kan med fordel bruge den ved onani, eller når du er sammen med din partner. Mulighederne er der nok af, så det er bare med at komme i gang med de sjove eksperimenter.

Hvorfor stimulerer prostata?

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med en prostata stimulator eller slet ikke leget med anal sex, så går du som mand glip af en del. Som mand kan du nemlig opleve stimulering af prostata, der sidder få centimeter oppe i anus. Ved at stimulere dette område kan du få nogle ret så intense orgasmer.

Det er ikke uden grund, at prostata kaldes det mandlige G-punkt. For ved stimulering får du en orgasme, som du aldrig har oplevet før. Som alting kræver det selvfølgelig øvelse. Du skal vide, hvordan du rammer prostata, og hvordan du stimulerer det bedst. Med en sort prostata stimulator er du dog godt på vej.

En sort prostata stimulator der forkæler hele området

En sort prostata stimulator som denne tager sig ikke bare af prostata. “Armene” på stimulatoren masserer nemlig også mellemkødet. Mellemkødet er en af de erogene zoner, og du kan også stimulere prostata udvendigt ved at massere det. Der er altså tænkt på det hele med denne prostata stimulator.

I bunden finder du en ring. Den er der for at sikre, at den ikke stimulatoren ikke forsvinder op i dig, og for at den er let at få ud igen. Dette kaldes en stopper, og skal altid være til stede på det sexlegetøj, som du bruger til anal penetrering.

Få lidt hjælp til stimulering af prostata

Det er ikke sikkert at du opnår den eftertragtede prostata orgasme i første hug. Hvis du ikke har prøvet denne form for stimulering før, kan det godt tage lidt tid før, du helt har vænnet dig til det. Det kræver også lidt tid, før du helt lærer denne del af din krop at kende – hvad virker og hvad virker ikke.

En sort prostata stimulator kan være en stor hjælp. Den har en form, så du får de optimale betingelser for at ramme og stimulere prostata helt rigtigt. Men skal du for første gang lokalisere prostata, anbefaler vi altid, at du eller din partner bruger fingrene. På den måde får du en god føling med området.

Ingen leg uden glidecreme

Vi anbefaler altid, at du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Men ved anal sexlegetøj har dette aldrig været mere vigtigt. Du har nemlig ingen naturlig smørelse i dette område, hvorfor det er vigtigt, at du tilføjer noget. Det vil både gøre det lettere og mere behageligt at indføre legetøjet.

Brug en god vandbaseret glidecreme, da denne er sikker at bruge sammen med silikone materialet. Det er vigtigt, at du ikke bruger en silikonebaseret glidecreme, da den vil ødelægge materialet. Tjek derfor hvilken glidecreme du har i hånden, inden du går i gang.

Brug en sort prostata stimulator ved samleje eller onani

En prostata stimulator kan bruges hvad end du skal forkæle dig selv eller hygge dig med din partner. Det kan være særlig givtigt at stimulerer penis mens stimulatoren er indført. Det kan give en helt unik form for nydelse, og du vil også kunne opnå et klimaks du sjældent har prøvet før. 

Har du spørgsmål til prostata stimulering eller andet af vores anal sexlegetøj, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vægt90 g
Materiale

Silikone

Længde

12,9 cm

Diameter

Max 2,5 cm

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort prostata stimulator
 • Lavet i silikone
 • Stimulerer mellemkødet
 • Blødt og glat materiale
 • Oplev en intens prostataorgasme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din stimulator
 2. Masser evt. området før du bruger stimulatoren, for at gøre dig klar
 3. Indsæt stimulatoren

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense din stimulator i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere din stimulator helt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Prostata Stimulator”