Sort pleasure anal plug

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort butt plug i TPE
 • 12 cm indsætbar længde
 • Med anker form så den er let at håndtere
 • God til den øvede bruger
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YY0001B Kategorier: , , , , , , GTIN: YY0001B

Sort pleasure anal plug

Denne sort pleasure anal plug er med sine 12 cm ikke til nybegynderen, men for alle der har lidt erfaring med analsex er der virkelig noget at hente. Den er lavet i lækkert og blødt TPE, der gør pluggen elastisk og fast på samme tid. Derfor er den utrolig behagelig at lege med. Butt pluggen er kegleformet for nem indførelse og har et anker i bunden der sikrer at den ikke smutter nogen steder.

Til solo eller fællesleg

Du kan selvfølgelig bruge din sort pleasure anal plug alene. Men prøv også at bruge den sammen med din partner. But plugs er for både mænd og kvinder og I kan begge opnå den vildeste orgasme ved brug af en butt plug. Så husk lige at bytte roller, det kan altså blive til den vildeste oplevelse for jer begge.

Ekstra intensitet

Er du kvinde, så prøv at lade dig penetrere,  imens du har butt pluggen oppe, det vil med garanti give dig en helt ny og vild følelse. En butt plug gør dig nemlig strammere og det kan give ekstra stimulering for både dig og din partner. En anden fræk mulighed er at føre den op i din partners anus samtidig med at han penetrere dig – det bliver en oplevelse han aldrig glemmer. Du kan også bruge den til onani alene, hvor din partner enten hjælper til eller kigger på.

Glidemiddel

Med en sort pleasure anal plug som denne, og med butt plugs generelt, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Det er den glidecreme, som er bedst for dit sexlegetøj. Og du ved det sikkert allerede, men anus producerer ikke glidemiddel naturligt, så husk at bruge rigeligt med glidecreme, så du får en god og lækker oplevelse.

Pas på din sort pleasure anal plug

Efter brug skal du rense din sort pleasure anal plug i varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, som desinficerer din butt plug, så den er helt ren og klar til næste gang du skal bruge den. Du kan også med fordel rense dig selv inden du begynder på analsex, det giver helt klart en mere lækker, komfortabel og hygiejnisk oplevelse for både dig og dine ventuelle partner. Til dette kan bruges en anal douche, som vi har flere af her hos AltErTysTys.dk.

Vægt80 g
Materiale

TPE

Indsætbar længde

12 cm

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sort butt plug i TPE
 • 12 cm indsætbar længde
 • Med anker form så den er let at håndtere
 • God til den øvede bruger
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din butt plug
 2. Rigeligt med glidecreme giver den bedste oplevelse
 3. Tag dig god tid når du indsætter din but plug

Efter brug:

 1. Rengør din butt plug i varmt vand
 2. Rengør derefter med en rensespray til sexlegetøj
 3. Tør din butt plug af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort pleasure anal plug”