Sort metal sensation wheel

DKK 179,00

 • Sensation wheel med små nåle
 • Til dig der tænder på smertefuld nydelse
 • Sanselege

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 370000239 Kategorier: , GTIN: 370000239

Smertefuld nydelse med et sort metal sensation wheel

Tænder du på smertefuld nydelse og smertelige sanselege, så er et sort metal sensation wheel et oplagt valg. Lad hjulet vandre over hele kroppen og mærk hvordan den prikkende følelse vækker kroppens sanser. Start stille ud og leg jer frem og eksperimenter med hvor hårdt trykket skal være.

Forskellige erogene zoner, kræver forskellig belastning. Skal det være endnu mere sanseligt, kan I tilføre legen lidt ekstra med et blindfold og bondage. Når en af jer ikke længere kan bevæge jer eller se, hvad der foregår, så skærpes de andre sanser betydeligt.

Sådan virker et sort metal sensation wheel

Har du ikke hørt om et sort metal sensation wheel før, så kan vi fortælle at det er et lille hjul, med nogle små fine nåle på, der kan køres over huden. Det minder på mange om det redskab man bruger i køkkenet, når man skal skære vaniljekranse ud. De små nåle pirrer og skærper sanserne.

Det virker især rigtig godt, når man gerne vil have lidt ekstra ud af sine DBSM lege, hvor netop smerte er i fokus. Du kan bruge der overalt på kroppen og alt efter, hvor du bruger det på din partner, jo større eller mindre smerte. Sagt med andre ord, så er du i fuld kontrol.

Sådan får du mest ud af et sort metal sensation wheel

Når man begiver sig ud i nogle lidt mere niche og fetish agtige lege, som BDSM på mange måder er, så skal man have afstemt det med sin partner. De fleste af os mennesker har tilbøjelighed til gerne at ville eksperimentere med vores sexliv.

Nydelsesfuld smerte og bondage, som at bruge håndjern, er meget uskyldigt, men kan være enormt ophidsende og derfor kan de fleste også være med. Især et blindfold kan tage legen til et helt andet niveau, hvorfor de to produkter passer rigtig godt sammen.

Justerbar smerte

Et sort metal senstation wheel kan bruges til at skabe forskellige følelser, alt efter hvordan I bruger det. Rul eller træk det let hen over de erogene zoner på kroppen for at skabe en let prikkende følelse. Med et hårdere tryk på hjulet, vil følelsen blive mere smertefuld, men stadig utrolig erotisk.

Meget hårde og voldsomme tryk kan give, sår, skrammer og mærker. Men det er helt op til jer, hvornår det bliver for meget. Er I til SM, så kan I bare slå jer løs. Det vigtigste er at I kende hinandens grænser. Med et sensation wheel kan I udforske jer selv og jeres sexliv og hvor jeres grænser går – og måske I bliver overrasket over, hvad der tænder jer.

Hvem kan bruge et sensation wheel

Alle der tænder på lidt smerte og det lidt forbudte kan bruge et sort metal sensation wheel. Du behøver hverken være særlig erfaren eller lignende for at bruge det. det er meget intuitivt at bruge og så snart I er i gang, så giver det næsten sig selv.

Det kan være dejligt pirrende at starte blidt ud og starte på nogle af de mindre erogene zoner. Derefter kan du arbejde dig hen mod de mere følsomme, hvor huden er tyndere. Det giver en helt fantastisk stimulering af hele kroppen. Du kan også bruge den på kønsdelene, hvis I er helt hardcore.

Vi anbefaler altid brug af massageolie

Det kan være rigtig dejligt at starte ud med en god massage. Dermed liver stemningen helt rigtig og du kan derefter roligt føre et blindfold over øjnene på din partner. Tag derefter håndjernene frem og brug en god massageolie. Fordelen ved at bruge en massageolie, udover at det er lækkert, er den, at det gør huden mere klar til de små nåle.

Efter en massage, så er huden også parat og det samme er din partner. Al berøring bliver meget mere intens, når man både er bundet og blindfolded. Bruger du så oven i købet et sort metal sensation wheel, så bliver det helt sikkert en endnu vildere oplevelse.

Sådan passer du bedst på den

Et sort metal sensation wheel kræver ikke så forfærdelig meget vedligeholdelse. Dog kræver det naturligvis at det er rent, for ikke at sprede bakterier. Det gør sig særligt gældende, hvis huden har været meget medtaget og der er gået hul og dermed blod involveret.

Her er det naturligvis vigtigt at rengøre den bagefter. Vask den blot under den varme hane og vask den op med opvaskemiddel. Den kan tåle det, da den er lavet af metal. Sørg for at den er helt tør inden du gemmer den væk igen og den er helt klar til næste gang.

Vægt70 g
Længde

17 cm

Materiale

Metal

Oversigt

 • Sensation wheel med små nåle
 • Til dig der tænder på smertefuld nydelse
 • Sanselege

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Start eventuelt ud med en god massage for at gøre huden klar
 2. Inddrag eventuelt blindfold og bondage for at skærpe sanserne ekstra
 3. Lad hjulet vandre blidt i begyndelsen og tryk derefter hårdere
 4. Brug det overalt på kroppen

Efter brug

 1. Vask den under den varme hane med noget opvaskemiddel
 2. Lad den tørre godt
 3. Den er nu klar til næste gang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort metal sensation wheel”