Sort Magic Wand vibrator – PRISVINDER

DKK 359,00

 • Kraftfuld vibrator i sort
 • 20 forskellige vibrationer
 • Magnet opladning
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): AV014-black Kategorier: , , GTIN: AV014-Sort

Sort Magic Wand vibrator – Din nye bedste ven

Hvorfor ikke starte med det bedste? Forbered dig på at blive forført af den banebrydende, Sort Magic Wand vibrator. Det store bløde vibratorhoved og det fleksible materiale der kærtegner din klitoris, som aldrig før.

Denne model er lavet i et slankt design, som lægger bedre i hånden og er nem at styre, om det er til onani eller frække sexlege i dobbeltsengen med en partner. Med dens 20 forskellige vibrationer, løber du ikke tør for muligheder og nye måder at stimulerer dig selv og din partner på.

Sort Magic Wand vibrator magi hvor som helst og når som helst

Med vores sort Magic Wand vibrator vil du med sikkerhed kunne nå en en orgasme, som er så intens, at det får dig til at krumme tæerne og bøje ryggen. Vibratoren har 20 forskellige vibrationer, og kan holde 1.5 time på en opladning. Der er altså masser af tid til at bruge vibratoren til sololeg eller med en partner, under forspil eller sex.

Sort Magic Wand vibratoren har et simpelt og hygiejnisk design, og dermed en masse frække fordele. Vibratoren har et slankt design, som gør den nem at holde uanset hvilken stilling du befinder dig i. Vibratorens hoved kan også bøjes, og det gør det nemt at placere den, så den rammer der, hvor du føler, at den tager dig til de bedste orgasmer.

Vibratoren er 100% vandtæt. Giv dig selv den bedste orgasme i badet, brusebadet eller spa badet. Du kan lege alene eller med en partner, og lade kombinationen af vandets dråber på din krop, varmen og Sort Magic Wand vibratoren tage dig til nye orgasme højder.

Med en længde på 20 cm og en diameter på 4 cm, er vibratoren også oplagt at tage med på en hvilket som helst fræk getaway.

Derfor bør du have en sort Magic Wand vibrator

Hvis du kan lide at ekspirimentere med din partner eller lege alene, så er sort Magic Mand vibratoren noget for dig. Den har 20 forskellige vibrations mønstre, og kun tre knapper til at styre din intense tur mod orgasm heaven. Den er nem at holde, bøje og placere netop der, hvor du ønsker den skal placeres.

Brug sort Magic Wand vibratoren til at få den vildeste klitoris orgasme. Du kan også, hvis du er en mand, bruge den til at stimulere din anus, penis og testikler. Vibratoren kan bruges vaginalt, på din klitoris og analt.

Brug din vibrator til massage

Lider du af ømme muskler eller spændinger, kan Sort Magic Wand med fordel bruges som massageapparat. Brug de mange vibrations mønstre til at lette ømheden i din krop, øge blodcirkulationen og slappe af.

Når du bruge vibratoren til massage, skal du huske at rengøre den ordentligt både før og efter brug.

Husk glidemiddel

Selvom Sort Magic Wand vibratoren har en glat overflade, anbefaler vi alligevel at bruge glidemiddel. Vi udbyder en del forskellige glidemidler, men med et silikonebaseret produkt som Sort Magic Wand vibratoren, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme. Glidecreme er vigtigt både for levetiden af din vibrator, men også din oplevelse.

Glidecreme hjælper med at give dig en behagelig oplevelse og bedre orgasme. Det øger din sensitivitet og gør det nemmere for dig, at nå en orgasme. Derudover hjælper det på gnidningsmodstanden ved sex. Selvom gnidningen er godt, kan det gøre ondt hvis det er for tørt. Det er netop derfor, at vi anbefaler en glidecreme.

Hvis du gerne vil have at din sort Magic Wand vibrator holder i længere tid, er det også vigtigt at du bruger en glidecreme. Det er især vigtigt netop her, at bruge en vandbaseret glidecreme. Det er fordi, at et olie- eller silikonebaseret produkt kan nedbryde din vibrator i længden, og der er ingen der kan lide en smuldrende vibrator.

Er du interesseret i at tage din orgasme til nye højde, kan vi også anbefaler en orgasme creme. Orgasme creme smøres på din klitoris, og giver derefter en prikkende følelse, som stimulere din klitoris.

Husk rengøringen af din Sort Magic Wand vibrator.

Rengøring og hygiejne af dit sexlegetøj er alfa omega. Det er det både for levetiden af dit legetøj, men også fordi det er så intimt et produkt. Når du rengører din sort Magic Wand vibrator, er det vigtigt, at du først bruger varmt vand, efterfulgt af en rensepray specielt udviklet til sexlegetøj.

Når din sort Magic Wand vibrator er ren, kan du gemme den væk i den pose, som følger med i købet.

God og fræk leg derude.

Vægt 200 g
Vandtæt

Ja

Vibration

20 Hastigheder

Materiale

Medicinsk silikone

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Farve

Sort

Længde

20,2 cm

Diameter

4,8 cm

Batteri

Genopladeligt

Oversigt

 • Kraftfuld vibrator i sort
 • 20 forskellige vibrationer
 • Magnet opladning
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet af din Magic Wand
 2. Brug evt. orgasme creme for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din sort Magic Wand vibrator
 4. Skift i mellem 20 forskellige vibrations mønstre på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned undervejs, kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din sort Magic Wand på den nederste tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Oplad din Wand med det medfølgende Magnet USB kabel
 4. Din lader sættes fast forneden via små magneter
 5. Oplad vibratoren i 2 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 1.5 time
X