Sort Korset med G-streng

DKK 319,00

  • Sæt med korset og G-streng
  • Korsettet har regulerbar lukning
  • Pyntet med flæsekant, sløjfer og mønster

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
Small
Small
Medium
Medium
Large
Large
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Sort korset med G-streng

Forfør som aldrig før med et sort korset med G-streng sæt. Sættet består af et flot korset med satinlignende stropper, der bindes bagpå. Foran er der ligeledes en sløjfe, der pynter lige ved brystet. Korsettet har hægter foran.

Sidst men ikke mindst prydes korsettet af en kant med flæser, og stoffet har et diskret mønster. De tilhørende G-strengstrusser har et helt simpelt design med tynde stropper. Foran har de samme mønster som korsettet. Sættet fås i small, medium og large.

Et forførende sæt

Sexet lingeri er alt, hvad du behøver, hvis du ønsker en særlig romantisk aften med din partner. Du vil uden tvivl have din partners opmærksomhed, når du træder frem i et sort korset med G-streng.

Du kan naturligvis også tilføje et par selvsiddende strømper i et matchende design. Eller fuldende looket med et par stilletter. Uanset hvad er vi sikre på, at dette lingerisæt vil være en succes i soveværelset.

Vælg den rigtige størrelse

For at du får den bedste oplevelse med dette lingerisæt er det selvfølgelig vigtigt, at du finder den rigtige størrelse. Vi anbefaler, at du vælger den størrelse, du normalt bruger.

Dertil er det muligt at tilpasse korsettet, så det sidder allerbedst på lige netop din krop. Brug stropperne bagpå til at stramme eller løsne pasformen. Sættet fås i både small, medium og large.

Vægt275 g
Farve

Sort blonde

Indhold

1 korset og 1 g-streng

Materiale

100% polyester

Størrelse

Small, Medium, Large

Oversigt

  • Sæt med korset og G-streng
  • Korsettet har regulerbar lukning
  • Pyntet med flæsekant, sløjfer og mønster

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Korset med G-streng”