Sort Gag Ball

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Kraftige materialer
  • Justerbar rem
  • Let at trække vejret igennem
  • God til begyndere

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y64050 Kategorier: , , , GTIN: Y64050

Sort gag ball – Perfekt til begyndere

Tænder du eller din partner på kinky underkastelse? Og er I klar til at udforske jeres BDSM fantasier endnu mere? Så er denne gag ball i sort det perfekte sted at starte. En gag ball er en kugle, der skal i en åben mund og som fæstnes med en rem bag om nakken.

Med en sort gag ball i munden, er det umuligt at snakke, hvilket giver en fræk følelse af underdanighed, når alt du kan gøre er at parere din partners ordre. Gags findes i et hav af udgaver, men denne er specielt velegnet til begyndere. Stroppen der skal rundt om hovedet er justerbar og kan løsnes og reguleres alt efter behov.

Sort gag ball – Sådan bruger du den

En sort gag ball som denne er som sagt en kugle, hvor der sidder et justerbart spænde bagpå, så den ikke falder ud. Du bruger den ved, at du sætter den ind i munden og tilpasser remmen. Den kan bruges af alle, da størrelsen er standard og remmen er justerbar.

Der er tydelige huller i kuglen, så det er nemt at trække vejret igennem den. Du kan derimod ikke tale, hvilket er det helt afgørende. Du er blevet til at en slave, der kun kan tage imod ordre og gøre som der bliver sagt. Noget af det helt centrale ved BDSM er nemlig underkastelse og dominans.

Sådan får du endnu mere ud af en sort gag ball

Når du skal lege ekstra frække lege med din partner og der står BDSM på menuen, så er en gag-ball næsten uundværlig. Der er dog flere redskaber og rekvisitter, der kan inddrages i legen.

En gag-ball bruges ofte i forbindelse med bondage. Her er der i gang flere muligheder, da du kan bruge både manchetter, håndjern og reb. Dertil kommer der også udstyr som pirrende kildefjer og mere hårdtslående piske og paddles. Du går aldrig ned på udstyr, når først du begynder at udforske BDSM.

Hvem kan bruge en sort gag ball?

Denne gag ball er særlig god til nybegyndere. Det er den fordi, kuglen er lavet i et materiale der er rart at have i munden og kuglen er samtidig ikke for stor. Remmen er også lavet så den er justerbar og kan tilpasses alle hoveder. Det er både mænd og kvinder, der kan få glæde af den.

Det kan være at man synes, at det er en smule grænseoverskridende i begyndelsen. Jo mere I eksperimenterer med jeres sexliv og finder ud af hvad der tænder jer, jo bedre bliver det også.

Sådan passer du bedst på en sort gag ball

Grundet det materiale som denne gag ball er lavet i, så kan den holde til meget. Du skal stort set ikke gøre noget for at vedligeholde den. Almindelig rengøring efter brug er rigeligt og du kan sagtens vaske den i almindeligt varm vand og opvaskemiddel.

Når du har vasket den, så skal den tørre godt, inden du gemmer den væk igen og på den måde er den klar igen til næste gang. Sørg for at opbevarer kuglen i en stofpose, så den holder sig ren til næste gang du skal bruge den.

Vægt40 g
Materiale

Tekstil (Rem), PVC (Kugle)

Farve

Sort

Længde

Justerbar

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Kraftige materialer
  • Justerbar rem
  • Let at trække vejret igennem
  • God til begyndere

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Gag Ball”