Sort gag ball

DKK 99,00 DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kraftige materialer
 • Justerbar rem
 • Let at trække vejret igennem
 • Sort
 • God til begyndere

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): Y64050 Kategorier: , , GTIN: Y64050

En perfekt begynder sort gag ball

Tænder du eller din partner på kinky underkastelse? Og er I klar til at udforske jeres BDSM fantasier endnu mere? Så er denne gag ball i sort det perfekte sted at starte. En sort gag ball er typisk en kugle, der skal i en åben mund og som fæstnes med en rem bag om nakken.

Med en sort gag ball i munden, er det umuligt at snakke, hvilket giver en fræk følelse af underdanighed, når alt du kan gøre er at parere din partners ordre. Gags findes i et hav af udgaver, men denne er specielt velegnet til begyndere. Selve stroppen der skal rundt om hovedet er justerbar og kan løsnes og reguleres alt efter behov.

Sort gag ball– sådan bruger du den

En sort gag ball som denne er som sagt en form for kugle, hvor de sidder et justerbart spænde bagpå, så den ikke falder ud. Du bruger den på den måde, at du sætter den ind i munden på din partner og spænder den bagpå. Den kan bruges af alle, da størrelsen er standard og remmen er justerbar.

Der er tydelige huller i kuglen, så det er nemt at trække vejret igennem den. Du kan derimod ikke tale, hvilket er det helt afgørende. Du er blevet til at en slave, der kun kan tage imod ordre og gøre som der bliver sagt. Noget af det helt centrale ved BDSM er nemlig underkastelse og dominans.

Sådan får du endnu mere ud af en sort gag ball

Når du skal lege ekstra frække lege med din partner og der står BDSM på menuen, så er en gag ball næsten uundværlig. Det er der dog flere redskaber eller rekvisitter, der er. Da man tit skal leve sig ind i en rolle, hvor man enten er den underdanige eller den magtfulde, så hjælper man det bedre på vej, ved at bruge rigtige rekvisitter.

Virkeliggør jeres fantasi og udlev den med en sort gag ball, håndjern og en flogger. Det er ikke et must, men det gør helt sikkert legen endnu frækkere. Når du ikke kan bevæge dig, fordi du er fikseret og ikke kan sige noget på grund af den sorte gag ball, så er det bare helt perfekt.

Underkast dig din partner

Magtforholdet mellem de to parter er især det, der er essentielt ved BDSM. I hverdagen har mange svært ved at overlade magten og kontrollen til andre, hvorfor det kan være meget ophidsende at lege med det element, når man dyrker sex. Så slip tøjlerne og mærk, hvordan det føles, når du intet bestemmer.

Efterspillet når man er færdig med at lege er vigtig. Det kan være både dejligt og grænseoverskridende på samme tid. Derfor er det vigtigt at være kærlig og snakke sammen efterfølgende. BDSM handler også meget om respekt og tillid, selvom man måske ikke skulle tro det.

Hvem kan bruge en sort gag ball?

Denne gag ball er særlig god til nybegyndere. Det er den fordi, kuglen er lavet i et PVC materiale. det er derfor ikke ubehageligt at have i munden. Remmen er også lavet i et godt materiale og den er justerbar, så den kan tilpasses alle hoveder. Det er både mænd og kvinder, der kan få glæde af den.

Det kan være at man synes, at det er en smule grænseoverskridende i begyndelsen. Jo mere I eksperimenterer med jeres sexliv og finder ud af hvad der tænder jer, jo bedre bliver det også. BDSM kan være rigtig sundt, hvis man har de lyster.

Vi anbefaler at bruge bondage sammen med

Bondage som håndjern eller lignende er bare rigtig godt at bruge sammen med en sort gag ball. Det er med til at skabe den rigtige ramme, når man skal lege. Det er klart, at man også skal bruge sin fantasi, men det er både sjovt og frækt at have virkelige ting at forholde sig til.

Man kan dyrke BDSM på mange forskellige måder og der findes ikke et facit. Der er derfor stor frihed i, hvad man kan lide og det skal man naturligvis være lydhør overfor. Man kan derfor også sagtens bruge andre former for sexlegetøj som en vibrator eller lignende, da det også er meget ophidsende.

Sådan passer du bedst på en sort gag ball

Grundet det materiale som denne gag ball er lavet i, så kan den holde til meget. Du skal stort set ikke gøre noget for at vedligeholde den. Almindelig rengøring efter brug er rigeligt og du kan sagtens vaske den i almindeligt varm vand og opvaskemiddel.

Ellers kan den håndvaskes. Når du har vasket den, så skal den lige tørre godt, inden du gemmer den væk igen og på den måde er den klar igen til næste gang. PVC kuglen kan holde til meget og derfor behøver du ikke koncentrere dig om det, når I er i gang med at lege

Vægt 40 g
Farve

Sort

Materiale

Tekstil (Rem), PVC (Kugle)

Længde

Justerbar

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kraftige materialer
 • Justerbar rem
 • Let at trække vejret igennem
 • Sort
 • God til begyndere

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Aftal et godt safeword og hvor jeres grænser går
 2. Brug eventuelt andet legetøj eller redskaber

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Lad den tørre
X