Sort faux leather corsage

DKK 295,00 DKK 150,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Se hamrende fræk og forførende ud i en sort faux leather corsage som denne. Den fremhæver din smalle talje og sætter fokus på dine fyldige bryster, som den understøtter godt. Sæt den sammen med f.eks. en kjole eller en t-shirt og få et frækt look. Brug den som accessorie og se både fræk og moderne ud, når du skal ud.  

Sæt fokus på formerne med en sort faux leather corsage

En corsage som denne sætter i den grad fokus på formen, da den kan justeres i ryggen og dermed give en endnu mindre talje. Den eftertragtede timeglasfigur er nu mulig at få også selvom du ikke har fået den fra naturens side. Den kan både bruges under tøjet, men også over tøj giver den et frækt, friskt og moderne look. Den giver desuden dit outfit et råt udtryk med det imiterede læder materiale, som den er lavet i. 

Med en sort  corsage får du:

  • Imiteret læder
  • Råt look
  • Dyrevenligt tøj
  • Figursyet corsage
  • Lynlås fortil
  • Snørelukning bag til
  • 12 stivere der fremhæver taljen

Du kan både bruge en sort faux leather corsage til en sort kjole, men du kan også sagtens bruge den sammen med en kjole i en anden farve. Det giver nemlig en god kontrast, med læder materialet og så den anden farve eller det andet materiale. Sammensætningen forskellige slags stof giver en god effekt og fremhæver bare yderligere det flotte corsage.

Spil rollespil med en corsage

Hvorfor ikke pifte sexlivet op med et frækt rollespil? Spil den uskyldige skolepige, der skal stå skoleret over for den strenge og hårde lærer. Her kan du også bruge en sort faux leather corsage. Tag den ud over skjorten og lad den stå lidt åben, så dine bryster kan komme til sin ret. Tag det korte skørt på og tag et par selvsiddende strømper på og du og din partner er helt klar til at lege frække lege i dobbeltsengen eller hvor det ellers skal foregå.

Tag jeres sexliv til et nyt niveau med frække rollespil og endnu frækkere kostumer. Brug eventuelt det tøj som du har, som en corsage denne eller noget andet frækt lingeri. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. 

Brug den til hverdag    

Men det er ikke kun til en vild bytur eller en tur i kanen, at du kan bruge denne faux leather corsage. For du kan også sagtens bruge den på arbejde eller i skole, det handler bare om, at du skal style den efter lejligheden. Skal du have den på i skole eller på arbejde, så kan du tage et par jeans på til, et par sorte støvler, for at bibeholde det rå look og så en oversized t-shirt indenunder og en læderjakke – eventuelt i faux læder.  

Du kan også bruge den under tøjet, selvom det ikke er dens primære formål. Men vil du have en fladere mave og mere markante hofter, så kan corsagen også hjælpe med det. Stiverne i denne faux leather corsage kan give den eftertragtede timeglasfigur, som man kvinder længes efter. Selvom du ikke har de former, som du ønsker, så kan du hjælpe dem på vej med en corsage. Det var blandt andet det som man brugte den til, da den i tidernes morgen blev opfundet. Her gik man til ekstremerne og kvinders ribben blev bøjet ved langvarig og voldsom brug. Sådan er det heldigvis ikke mere, men stiverne kan give en illusion af at have flotte former, som fylde hofter, store bryster og en lille bitte talje.

Vaskeanvisning:

Vi anbefaler ikke maskin vask til denne corsage, da den ikke kan tåle hård varme. Den kan både miste facon og overfladen kan gå i stykker, hvis du vasker den for varmt. Du bør bruge et skåneprogram, hvis du vil vaske den i en vaskemaskine. I stedet kan du med fordel hænge den udenfor for at lufte. Det har den meget bedre af, og den er så god som ny, når den kommer ind igen, medmindre den selvfølgelig var beskidt. I tilfælde af pletter kan du tage det værste med en fugtig klud.

Detaljer:

Materiale: 65% polyester, 25% bomuld og 10% elastane
Farve: Sort
Mærke: Chilirose

Vægt350 g
Størrelser

S, XL

Mærke

Chilirose

Oversigt

Tilføjet til indkøbskurven