Sort Cateye Maske

DKK 40,00

  • Sort cateye maske
  • Lavet i imiteret læder
  • Perfekt til rollespil
  • Kan bruges sammen med kostume
  • Pyntet med nitter

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y61003 Kategorier: , , , Tag: GTIN: Y61003

Har du overvejet en sort cateye maske i imiteret læder

Skal der ske noget nyt i soveværelset? Så kan vi anbefale en sort cateye maske som denne. Det kan virke enkelt, men det vil så sandelig også være effektivt. Masken kan give dig mod på at prøve nye ting, og du kan leve dig ind i rollen som den frække forfører.

Masken er lavet af imiteret læder, og har derfor et råt læderlook. Den er derudover pyntet enkelt med nitter. Læderlooket kombineret med nitterne gør den perfekt at bruge sammen med bondage eller andet BDSM udstyr. Men den vil helt sikkert også gøre det godt alene i alt sin enkelhed.

En sort cateye maske – til fest og hverdag

Det er selvfølgelig oplagt at bruge en sort cateye maske derhjemme, når der skal skrues op for varmen i soveværelset. Men du kan også sagtens bruge masken, hvis du skal til en fræk fest. Måske dyrker du, at gå i swingerklub. Her er der ofte særlige events, hvor gæsterne bærer maske.

Med en maske på kan du gøre dig selv mere anonym, og måske også give dig selv mere frihed til at slå dig løs og nyde oplevelsen. Masken kan selvfølgelig også bruges til en helt almindelige kostumefester eller til halloween. Der vil altså være nok muligheder for at du kan vise din nye maske frem.

Forfør din partner med en fræk maske

Forfør din partner med en fræk sort cateye maske i imiteret læder. Står du i døråbningen, og tager imod din partner iført denne maske og intet andet, så er der garanti for, at det bliver en hed nat. En maske som denne byder virkelig op til fræk og forførende leg såvel som rollespil.

Tager du en maske på eller et kostume, så kan du leve dig ind i rollen som en anden. Det er sjovt og frækt at lege rollespil med en partner. I kan udleve jeres inderste og vildeste fantasier, også dem som I måske ikke ville lege normalt. Det kan være forfriskende at give efter for sine lyster.

Kombiner en sort cateye maske med andet udstyr

Et par håndjern og en pisk passer også rigtig godt til en maske som denne. Sex skal være sjovt og frækt og med en maske som denne, tager du helt bestemt det første skridt mod et mere eksperimenterende sexliv. Masker er ofte brugt i lege med dominans, afstraffelse og bondage.

Hvis du synes det lyder lidt skræmmende, så bare rolig. BDSM og bondage kan udøves på mange måder, og den hardcore type er blot én af disse måder. I kan dyrke jeres lege, præcis som I ønsker det, og der er udstyr der passer til det hele.

Brug en maske sammen med dit kostume

En maske kan selvfølgelig gøre meget i sig selv. Men den er også ideel at kombinere med et kostume. Om det skal være et almindeligt halloween kostume, eller om du ønsker et mere forførende og frækt look, er helt op til dig.

Du kan brug en sort cateye maske til din næste kostume fest, hvad end den er lidt ekstra fræk eller helt normal. Det er nemlig altid sjovt at maskere sig. Du kan selvfølgelig også iklæde dig et kostume i privaten. Du kan finde en masse frække kostumer, der kan gøre legen i soveværelset ekstra sjov.

Perfekt til BDSM og bondage

Er du og din partner nysgerrige på BDSM og bondage? Så kan I med fordel starte med en maske som denne. Det er en let og enkel måde at rykke jeres egne grænser. I kan bruge masken alene eller kombinere den med andet BDSM udstyr.

Skal legen starte stille og roligt, kan vi anbefale et par bløde håndledsmanchetter eller et par plyssede håndjern. I kan efterfølgende udvide legen, lige så tosset som I vil. Der vil uden tvivl være nok frækt udstyr for jer at udforske med eller uden masken.

Vægt30 g
Materiale

Imiteret læder

Oversigt

  • Sort cateye maske
  • Lavet i imiteret læder
  • Perfekt til rollespil
  • Kan bruges sammen med kostume
  • Pyntet med nitter

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Cateye Maske”