Sort Bondage Tape

DKK 50,00

  • 15 m bondage tape
  • Klistrer og river ikke
  • Perfekt til mange former for bondage
  • Tapen kan genbruges

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): JD002 Kategorier: , ,

Fræk sort bondage tape

Fantaserer du om at blive fikseret? Så er bondage det helt rigtige for dig. Har du allerede prøvet håndjern og manchetter? Eller søger du blot en anden form for fiksering? Så er sort bondage tape det perfekte valg. Du får tilmed et meget mere alsidigt produkt.

Bondagetapen kan bruges i stedet for håndjern, manchetter, blindfold og gags. Mulighederne er altså rigtig mange. Du kan nemt tage tapen af og på uden smerter og den kan genbruges. Er du nybegynder og nysgerrig på bondage, kan du med fordel besøge vores bondageguide for mere inspiration.

Hvordan fungerer bondage tape?

Bondage tape er ikke ligesom en hvilket som helst tape, du kan få i normale butikker. Sort bondage tape klistrer nemlig ikke, og så river den ikke i dine hår, når ud tager den af. Den er selvklæbende, hvilket betyder, at den klæber til sig selv.

Du kan bruge den til for eksempel at binde håndhed. Her klæber det ikke på dig, men på sig selv, når du binder det rundt om håndleddene flere gange. Denne tape er lavet specifikt til bondage formål og er altså langt mindre irritabel end normalt tape.

Du får rigeligt bondage tape at lege med

Du får 15 meter tape på én rulle, og så er det faktisk genanvendeligt. Du har altså sort bondage tape til mange ganges brug. Når du har brugt det, kan du tage det tilbage på rullen igen, og på den måde bruge det flere gange.

Du kan bruge denne tape både til at binde dig selv, men også hvis du skal bindes fast til sengen. Det vil ikke efterlade tapeklister på dine møbler. Dertil kan det bruges som både blindfold og gag. Du får simpelthen en alt-i-en bondage løsning.

Vægt120 g
Farve

Sort

Længde

15 m

Oversigt

  • 15 m bondage tape
  • Klistrer og river ikke
  • Perfekt til mange former for bondage
  • Tapen kan genbruges

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Bondage Tape”