Sort blonde top

DKK 450,00 DKK 99,00

 • Kort mave top
 • Med sort blonder over det hele
 • Små ærmer
 • Rund hals både foran og bagpå

Læs Mere.

Ryd

Har du allerede den perfekte nederdel, men mangler en lækker og flot overdel, så bør du helt sikkert kigge med her. For vi har en smuk og feminin sort blonde top, som passer rigtig godt til mange forskellige nederdele. Den er gennemsigtig og du bestemmer selv, om du vil have noget indenunder eller om man skal have frit udsyn til brysterne. Den har desuden små fine ærmer også med blonder. 

Feminin sort blonde top til forskellige anledninger

Toppen her er kort og går kun lige under brystet, hvilket betyder, at du kan vise din smukke mave frem. Sæt den sammen med en højtaljede nederdel og få et flot og moderne look. Alt efter hvad du skal bruge toppen til, om det er til en fræk aften i byen eller om den blot skal bruges som en almindelig top, så kan du sætte en sports top indenunder, hvis du ikke ønsker at vise alt for meget bar hud.

Det er en sød og feminin sort blonde top, der særligt er flot om sommeren. Den ser nemlig rigtig godt ud sammen med en sommerbrun hud og en nederdel, så man også kan se de sommerbrune ben. Ønsker du at gå efter et mere uskyldigt look, så kan du bruge den under en kjole og dermed viser du ikke nær så meget mave.

 • Kort mave top
 • Med sort blonder over det hele
 • Små ærmer
 • Rund hals både foran og bagpå

Som du nok kan høre, så er der mange forskellige måder, som man kan style den på. Du kan nemlig helt selv afgøre om den skal være fræk og udfordrende eller om den skal have en mere uskyldig vibe over sig. Det afhænger af hvordan du sammensætter den og hvordan du kombinere de andre dele. Bruger du f.eks. flade sko sammen med, så giver det også et helt andet look, og du kan straks tillade dig at være mere afslørende, uden at virke for afklædt. Har du omvendt et par høje stilletter på, så kan det hurtigere virke som en fræk og sexede top.

Vis hud med en sort blonde top  

Selvom modellen på billedet har toppen på på en utrolig fræk og forførende måde, så kan den sagtens styles så den får et helt andet udtryk. Det handler om, hvad du sætter den sammen med og hvilke sko og så videre du tager på sammen med blonde toppen. Idet den har små søde ærmer, så kan både gøres fin og uskyldig, men den kan naturligvis også se virkelig fræk og vild ud.

Hvad du vælger er naturligvis op til dig, men du skal vide, at der er mange forskellige måder, at gøre det på. Men en sort blonde top som denne er selvfølgelig oplagt at bruge til en hed nat i dobbeltsengen sammen med en kæreste eller partner. Den viser i den grad noget hud, og har du intet indenunder, så kan man se brysterne igennem. hvis du tager en kort nederdel på sammen med eller et par bundløse strømpebukser, så kan vi næsten garantere, at din partner vil have svært ved at holde fingrene væk fra dig. 

Men en top som denne er også rigtig god at bruge, hvis du skal et smut forbi swingerklubben. For følelesen af at føle sig og se sexede ud er helt central, når man bevæger sig ind i en swingerklub. For mange, især hvis man er ny, så er det rart at være lidt påklædt, men stadig se udfordrende og fræk ud. Og netop den følelse får man med en top som denne.

Vaskeanvisning:

Da materialet, de små blonder, er ganske sarte, så anbefaler vi at du vasker den ved lav varme og helst i hånden. Bruger du en maskine, så vælg et skåneprogram, for at beskytte toppen mest muligt. Du kan eventuelt hænge den udenfor i den friske luft, og på den måde friske den op, hvis den har brug for det. 

Detaljer:

Materiale: 100% Akryl
Farve: Sort
Mærke: Chilirose

Vægt 90 g
Størrelser

S/M, L/XL

Mærke

Chilirose

Oversigt

 • Kort mave top
 • Med sort blonder over det hele
 • Små ærmer
 • Rund hals både foran og bagpå

Læs Mere.

5
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 518,00
Subtotal: 
DKK 518,00