Sort Basic Paddle

DKK 120,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Fræk paddle på 36 cm
  • Lavet i PVC-materiale
  • Perfekt til dig der elsker smertelege
  • Kan også bruges af begynderen

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): SPWZ8113B Kategorier: , , Tag: GTIN: SPWZ8113B

Spanking og kinky leg med en paddle

Er du en af dem, der ikke synes en pisk slår helt hårdt nok? Så er det en paddle du skal have. Denne er helt ideel til spanking, som er en stor del af lege med BDSM. Du bestemmer selv, hvor vild legen skal være.

Du skal ikke være nervøs for, at den ikke slår hårdt nok – for det gør den! Den har en glat overflade der kan føres over den nøgne hud på en kælende måde både før og efter de hårde slag. Den har en smart snor i enden.

En paddle er ikke til stillelege

Det er ingen hemmelighed, at denne sag giver et højlydt klask, når den rammer huden. Den er på ingen måde lydløs (og det er den der piskes heller ikke). Så det er nok ikke aftenen, hvor svigerforældrene skal overnatte, at du skal finde denne frække sag frem.

Den ligger godt i hånden og vejer næsten ingenting. Tænder du på frække slag, så er en paddle som denne det helt oplagte valg. Du kan altid udvide dit arsenal med større eksemplarer eller andet BDMS-udstyr.

Spanking for alle

Selvom denne sorte sag ved første øjekast nok ikke er for nybegyndere, kan den skam sagtens bruges af alle, trods manglende erfaring. Den er nem at håndtere og kan tages i brug på alle niveauer. Er du helt grøn på området, vil vi anbefale at starte lidt blidt ud og måske ikke lægge alle kræfter i ved første slag.

Denne sag er let at bruge, men man skal kende sig selv og sine grænser, for det kan hurtigt gøre for ondt. Leg med spanking er perfekt i kombination med bondage. Udstyr som håndjern, blindfold og gag-ball kan gøre legen endnu mere intens og pirrende.

Vægt60 g
Materiale

PVC

Farve

Sort

Længde

36 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Fræk paddle på 36 cm
  • Lavet i PVC-materiale
  • Perfekt til dig der elsker smertelege
  • Kan også bruges af begynderen

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Basic Paddle”