Sort basic paddle

DKK 179,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Fræk paddle på 36 cm
  • Lavet i PVC-materiale
  • Perfekt til dig der elsker smertelege
  • Kan også bruges af begynderen, men start stille ud

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): SPWZ8113B Kategorier: , , GTIN: SPWZ8113B

Spanking og kinky leg med en paddle

Er du en af dem, der ikke synes en pisk slår helt hårdt nok? Så er det en paddle du skal have. Denne er helt ideel til spanking, som er en stor del af lege med BDSM. Du bestemmer selv hvor vild legen skal være med en paddle, kan du ikke få det hårdt nok, er det bare med at lægge flere kræfter i. Du skal ikke være nervøs for, at den ikke slår hårdt nok – for det gør den!

En paddle er ikke til stillelege

Det er ingen hemmelighed, at denne sag giver et højlydt klask, når den rammer huden. Den er på ingen måde lydløs (og det er den der piskes heller ikke), så det er nok ikke aftenen hvor svigerforældrene skal overnatte, at du skal finde denne frække sag frem. Det imiterede læder-materiale, ligger godt i hånden og vejer næsten ingenting. Tænder du på frække slag, så er en paddle som denne det helt oplagte valg.

Spanking for alle

Selvom denne sorte sag ved første øjekast nok ikke er for nybegyndere, kan den skam sagtens bruges af alle, trods manglende erfaring. Denne er nem at håndtere og kan tages i brug i alle niveauer. Er du helt grøn på området, vil vi anbefale at starte lidt blødt ud og måske ikke lægge alle kræfter i ved første slag. Denne sag er let at bruge, men man skal kende sig selv og sine grænser, for det kan hurtigt gøre ondt med en paddle somd enne. Har du først købt denne er det oplagt også at have andet BDSM udstyr klar, så det bliver både mere intenst og overbevisende.

Vægt 60 g
Farve

Sort

Materiale

PVC

Længde

36 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Fræk paddle på 36 cm
  • Lavet i PVC-materiale
  • Perfekt til dig der elsker smertelege
  • Kan også bruges af begynderen, men start stille ud

Læs Mere.

X