Sort anal plug

DKK 35,00

 • Sort butt plug i PVC
 • 10 cm i længden
 • 3,5 cm i diameter
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BL-24162B Kategorier: , , , , , , GTIN: BL-24162B

Sort anal plug

Her er en sort anal plug, i en medium størrelse. Den kommer i et lækkert og frækt halvgennemsigtigt sort PVC materiale, som er fleksibelt og kan bøjes. En butt plug kan bruges alene til stimulering, men den kan også sagtens bruges under sex, hvor de kan give en lækker og stram følelse ved vaginal penetrering, som kan stimulere ekstra, hvilket kan være lækkert for både dig og din partner. Denne sort anal plug har et kegleformet design med fod, som fungerer som stopper.

Plugs er for alle

Om du er begynder eller erfaren, mand eller kvinde, så er her noget at hente for alle. Sort anal plug kan både bruges som stimulation alene, men du kan også bruge den under sex eller onani, for at give noget ekstra. Mulighederne er mange – og det er her det bliver sjovt. Den sexuelle oplevelse kan føles forskellige mellem kvinder og mænd. For kvinder føles det forrygende at mærke presset fra foden af pluggen op mod skedevægen. For mænd er det deres prostata der bliver stimuleret.

Arbejd dig op

Tricket er at starte med de små plugs og så arbejde dig op til større plags, efterhånden som du vender dig til dem. Anal stimulering med plugs kan hjælpe dig til at opnå kraftigere orgasmer end normalt, og det er uanset dit køn. Om du leger alene eller sammen med andre, så er butt plugs en fantastisk metode til at blive udfyldt analt.

Ekstra intens stimulering

Butt plugs, som for eksempel en sort anal plug, er et godt valg, hvis du er ny inden for anal leg. De kommer i mange forskellige materialer og former. De fleste er spidse i toppen for nemmere indføring og har en stopper i bunden, der forhindrer at de glider op. Plugs er stimulerende for både mænd og kvinder, og de kan bruge i al mulig slags leg, det er faktisk kun din fantasi der sætter grænserne, og du kan prøve dig frem med denne sorte anal plug.

Sådan bruger du den

Som med alt andet sexlegetøj, er det en god ide at rengøre den inden brug. Brug derefter en god mængde vandbaseret glidecreme, for nemmere opførelse og en mere behagelig oplevelse. For nogen er det rart, at deres endetarm er rengjort inden legen. Her kan du med fordel bruge en af vores anal douche til rengøring, så er du sikker på at undgå overraskelser. Efter brug skal du rense legetøget i varmt vand og gerne med en rensespray til sexlegetøj, så den bliver helt ren.

Vægt100 g
Materiale

PVC

Længde

10,5 cm

Diameter

3,5 cm

Farve

Sort

Oversigt

 • Sort butt plug i PVC
 • 10 cm i længden
 • 3,5 cm i diameter
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din butt plug
 2. Giv dig god tid når du indfører den analt
 3. Nyd den som forspil eller under sex

Efter brug:

 1. Skyl din butt plug under varmt vand
 2. Brug en rensespray til at gøre den helt ren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort anal plug”