ugen frækkeste deals
ugens frække deals

Viser alle 8 resultater

Ugens deals

Nyd en sommer fyldt med afslappende selvforkælelse og ekstatiske orgasmer med ugens deals hos Tys Tys. Hver uge giver vi dig nogle ekstra gode tilbud, som du ikke kan sige nej til. Sommeren vil derfor være spækket med nydelse, når du handler hos os. Ugens deals byder på unikke besparelser på særligt udvalgte produkter. Vi sørger selvfølgelig for, at der hver uge bliver lækre tilbud på nye spændende produkter. Der vil altså være noget for både kvinder og mænd, såvel som singler og par. Du finder ugens sommer deals lige her. Læs mere

-67%

Par Sexlegetøj

Strap-on inkl. dildo

DKK 100,00
-67%
-64%
-60%
-57%
DKK 129,00


Spar ekstra med ugens deals

Hele sommeren lang giver vi lækre besparelser på nogle af vores mest populære produkter. Hver uge har vi også ugens deals, der giver dig nogle helt særlige tilbud. Vi sørger selvfølgelig for at udvælge forskellige produkter hver uge, så der er noget for enhver.

Uanset om du er mand, kvinde, single eller i et parforhold, kan du finde lækre produkter til vanvittige priser i vores sommerudsalg. Hos Tys Tys sørger vi altid for at have et varieret udvalg af sexlegetøj, så alle kan finde noget, der falder i deres smag.

Leder du efter noget nyt sexlegetøj til sommerferien, så er der altså god grund til at kigge forbi ugens deals lige her. Her finder du nemlig altid spændende og stimulerende produkter. Og med de priser vi giver dig denne sommer, kan du ikke sige nej.


Nyd sommeren med vores brandvarme priser

Den danske sommer kan være en uforudsigelig ting. Men hvis det dejlige sommervejr svigter, er det jo godt, at du kan hygge dig indendørs med et eller flere af vores brandvarme tilbud. Ugens deals byder på ekstra lune besparelser, der nok skal sørge for sommerstemningen hjemme hos dig.

Det er rent win-win at købe nyt sexlegetøj til sommeren. Hvis vejret er godt, bliver du med garanti mere kåd og frisk af den dejlige sol. Bliver vejret til gengæld koldere og mere gråt, har du en god undskyldning for at nyde dine nye indkøb i sengen.

Der er altså altid god grund til at sørge for nyt og spændende sexlegetøj, når det bliver sommer. Hvis ikke vejret er nok til at overbevise dig, så vil vores ekstra gode tilbud uden tvivl gøre det. Tag et kig blandt vores vilde tilbud og bliv inspireret til hvad din sommerferie skal bruges på.


Ugens deals til både mænd og kvinder

Ugens deals er selvfølgelig både til mænd og kvinder. Det vil sige, at vi altid udvælger forskelligt sexlegetøj, så der er noget for alle. Det vil derudover også være muligt at finde noget, der er perfekt til par såvel som singler. Uanset hvem du er, kan det altså betale sig at tjekke vores sommerudsalg ud.

Vores udvalg af sexlegetøj til mænd byder både på masturbatorer, penisvibratorer, prostata stimulatorer samt penisringe. Vi har flere populære mærker til mænd som Fleshlight, Autoblow og Tenga. I vores sexlegetøj til kvinder kategori er udvalget ligeledes stort og varieret.

Udvalget af sexlegetøj til kvinder er bredt og indeholder både vibratorer, dildoer, anal sexlegetøj og stimulatorer. Vi har ligeledes populære mærker som Satisfyer, LELO og Fun Factory. Du kan derfor altid finde sexlegetøj af høj kvalitet til ekstra gode priser, når du handler hos Tys Tys.