spar op til 80% på sexlegetøj til kvinder
spar op til 80% på sexlegetøj til kvinder på sommerudsalg
ekstra nedsatte varer
ugens frækkeste deal i sommer

Viser 1–40 af 82 resultater

Sommerudsalg til kvinder

Find uimodståelige tilbud på sexlegetøj til sommerens mange lune nætter lige her. Vi giver dig vilde besparelser på nogle af vores mest populære produkter til kvinder. Vores udvalg af sexlegetøj til kvinder er stort og bredt, og med vores sommerudsalg kan du få vores bedst sælgende produkter med hjem til en uforlignelig pris. Lad dig inspirere af vores sommerudsalg. Du vil med garanti finde noget, du slet ikke vidste du manglede. Eller måske er den vibrator, du altid har kigget på endelig på tilbud. Lige meget hvad du er på udkig efter, kan du med garanti finde det blandt vores sommerudsalg på sexlegetøj til kvinder. Læs mere

-60%
DKK 60,00
-60%
DKK 200,00
-43%

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler 3 stk

DKK 169,00
-21%
-40%
DKK 299,00
-40%
-63%
DKK 150,00
-60%
DKK 100,00
-80%
-40%
-30%
-40%
DKK 99,00
-30%
-64%
-30%
DKK 279,00
-24%
DKK 129,00
-80%
DKK 35,00
-60%

Bækkenbundskugler

Lilla bækkenbundskugle

DKK 30,00
-43%
DKK 99,00
-47%
DKK 200,00
-60%
-30%
-11%
DKK 339,00
-32%
-63%

Glas Dildo

Blå glas dildo

DKK 150,00
-14%


Sommer tilbud på sexlegetøj til kvinder

Vi har naturligvis sørget for at vores sommerudsalg på sexlegetøj til kvinder er spækket med skønne produkter. Et godt tilbud er ikke nødvendigvis lig med dårligere kvalitet. Vi giver dig nemlig besparelser på flere af vores bedst sælgende produkter fra populære mærker.

Uanset om du har en dildo, en vibrator eller noget nyt lingeri i tankerne, kan du med garanti finde noget der frister. Hvorfor ikke bruge sommeren på at udforske og eksperimentere. De lyse nætter er perfekte til udforskende lege – både alene og sammen med en partner.

Med gode tilbud på endnu bedre produkter er du fri til at prøve en masse forskelligt. Det kan nemlig være svært helt at vide hvad der passer til dig, hvis du ikke har prøvet det. Med sexlegetøj på tilbud kan du være mere modig og prøve noget nyt uden at bruge alt for mange penge.


Find en gave til hende du holder af

Et godt tilbud er ikke bare en anledning til at forkæle dig selv. Det er også perfekt, hvis du leder efter en gave til kvinden i dit liv. Med vores sommerudsalg til kvinder kan du uden tvivl finde sexlegetøj til hende, som kan byde på mange stimulerende stunder I kan nyde sammen.

Med vores fristende besparelser er der endnu mere luft i budgettet til at give en ekstra dejlig gave. Det kan altså give dig og din partner mulighed for at opleve endnu mere sjov og leg i soveværelset. Det er naturligvis helt op til dig, om du vil lade udsalget inspirere dig til en lille gave.

Eller om du vil overraske hende du holder af med noget ekstraordinært. Uanset hvad du ønsker at give i gave, kan du helt sikkert finde det her. Vi har nemlig udvalgt et inspirerende sortiment af sexlegetøj til kvinder og giver dig en helt vild god pris.


Stort udvalg af fristende besparelser

Et sommerudsalg hos Tys Tys er ikke nogen lille fest – det er årets helt store begivenhed. Derfor er der ikke bare tale om nogle få udvalgte varer, der er sat en smule ned. Men et kæmpe udvalg af nogle af vores bedst solgte produkter, som vi nu giver dig et helt særligt tilbud på.

Uanset om du handler hos os på udsalg eller til hverdag kan du altid regne med god og personlig kundeservice. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om konkrete produkter eller ikke kan finde det du leder efter.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt. Du er også mere end velkommen i vores butik i Aarhus. Her kan vores personale også hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, og du kan se endnu nærmere på vores fristende tilbud på sexlegetøj til kvinder.