Sølv Metal Plug med Diamant – Medium

DKK 165,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Anal plug i metal
  • Kan køles eller varmes før brug for ekstra stimulering
  • God til begynderen og den erfarne

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): GZ005 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: GZ005

Sølv metal plug med diamant – Medium

Nu kan du godt glæde dig til fantastiske orgasmer med det lækre Sølv metal plug med diamant i enden. Kønnet betyder ikke noget – et anal plug kan nemlig stimulere både mænd og kvinder på en fræk ny måde.

Du kan selv vælge, om du vil beholde dit plug for dig selv, eller dele det med en partner. Det er nemlig sjovt at bruge et plug alene, men det er også frækt med en partner.

Hvis du er alene, så kan du prøve at bruge det sammen med andet legetøj, som for eksempel en vibrator til klitoris, eller et lækkert onani produkt til mænd. Bruger du det med en partner, så prøv at give dem plugget, og lade dem lege frækt med din anus.

Du kan også have dit Sølv metal plug i under samleje, for ekstra lækker stimulation.

Køl eller varm dit Sølv metal plug

Det lyder måske lidt skørt og anderledes? Men en af fordelene ved en plug i metal er nemlig, den kan køles eller varmes for en helt anden form for anal stimulation. Put den i køleskabet eller fryseren og køl den ned et par minutter inden brug.

Er du mere til en varm følelse, puttes plugget i varmt vand inden brug. Uanset om du køler eller varmer anal plugget, skal du huske lige at mærke temperaturen inden brug, så du ikke får en ubehagelig oplevelse.

Det er vigtigt at bruge en glidecreme sammen med dit Sølv metal plug, da der ikke produceres naturligt glidemiddel i anus. Du kan både benytte en vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med et metal plug.

Tung stimulering med et metal plug

Vægten af et metal plug giver dig ekstra stimulans, og det er godt til dig, der ønsker en fyldig fornemmelse under sex. Det kan være rigtig frækt at veksle mellem et plug i silikone og så et af metal som dette Sølv metal plug.

Kan bruges af de fleste

Metal plug med diamant Medium kan bruges af næsten alle, som har lyst til at prøve anal leg. Mænd og kvinder oplever anal plugs ret forskelligt, men de er vildt skønne for begge. Mænd får deres prostata stimuleret, når de bruger et plug, hvilket kan føles fantastisk og give svimlende orgasmer.

Kvinder vil mærke stimulationen på bagsiden af deres vagina. Det føles lækkert og kan kombineres med vaginal- og klitorisstimulering for den ultimative frække nydelse.

Sådan bruger du dit plug

Dit Sølv metal plug er lavet af metal, og det er derfor lugtfrit og let at rengøre. Foden gør, at plugget bliver hvor det skal og ikke kommer på afveje, mens du leger.

Vask plugget i varmt vand før første brug, og brug så en god vandbaseret glidecreme på det. Det gør det nemmere at indføre, og det giver en mere behagelig oplevelse.

Rengør dig selv

Nogen vil gerne rengøre deres anus før leg med anal sex. Det kan man nemt. Tag en tur forbi vores smarte produkter til bedre anal sex. Her finder du alt til at douche med, så du kan være helt klar til sjov og ballade.

Rengør dit plug

Dit Sølv metal plug kan nemt gøres rent efter brug. Skyl det i varmt vand, og rens det med en smart rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang, du skal lege.

Vægt 170 g
Længde

8 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Metal

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Anal plug i metal
  • Kan køles eller varmes før brug for ekstra stimulering
  • God til begynderen og den erfarne

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

  1. Prøv at køle eller varme din plug under vand i 5-10 minutter før brug, for ekstra stimulering
  2. Brug glidecreme med anal plugs

Efter brug

  1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug.
X