Sølv Bondage sæt i blonde

DKK 169,00 DKK 95,00

  • Sexlegetøjs sæt til blid bondage
  • Indholder et blindfold og håndjern i blonde
  • Feminint bondage sæt
  • Perfekt til jer som nybegyndere til bondage

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BS03064 Kategorier: , , , GTIN: BS03064

Sølv bondage sæt i blonder – blidt startersæt

Hårde og ydmygende bondage fantasier eller blide og sensuelle bondage oplevelser? – Er du på udkig efter dit første startersæt, så prøv det blide Sølv bondage sæt i blonder.

BDSM sexleg behøver ikke altid være karakteriseret af hård bondage. BDSM kan også være sensuelle og intense sexoplevelser, med blide håndleds manchetter og bløde øjenmasker.

Det blide Sølv bondage sæt i blonder er perfekt til dig, der tænder på bondage, men gerne vil starte rigtigt blidt ud. Det indeholde bløde håndleds manchetter og en blød øjenmaske. Sættet har en lys lilla farve med sølv blonder, som giver det et rigtigt sødt, men frækt look og feel.

Manchetterne kan fastspændes om dine håndled foran din overkrop eller bag din ryg. De kan også spændes fast på andre led som f.eks. dine ankler. Vil du ikke have dine led spændt sammen, kan du også fiksere dine led fast til møbler, som en sengegalv eller en stol.

Mange tror, at BDSM har et bestemt niveau af ydmygelse og bondage, som man skal arbejde sig op i mod. Men der er stor forskel på hvilket legetøj man bruger, og hvor mange elementer indenfor BDSM, man ønsker at udforske.

BDSM er vigtigst af alt en samtykkende sexleg blandt de, der er med. Hver person der er involveret i legen, har fantasier, grænser og behov som de måske ønsker at udforske, eller holde sig fra. BDSM leg er altså en sexleg, som varerier alt efter hvem der er med.

Du kan derfor prøve blød BDSM og holde dig der. Du kan også eksperimentere og bevæger dig mod hård BDSM. Uanset hvor du vil bevæge dig hen, så er et blødt Sølv bondage sæt i blonder, en god start.

Vægt 40 g
Farve

Sølv

Indhold

Blindfold og håndjern i blonde

Materiale

Tekstil

Oversigt

  • Sexlegetøjs sæt til blid bondage
  • Indholder et blindfold og håndjern i blonde
  • Feminint bondage sæt
  • Perfekt til jer som nybegyndere til bondage

Læs Mere

X