Smuk guld corsage med stivere

DKK 295,00 DKK 150,00

 • Der er 12 stivere i, der giver den helt rette timeglas figur
 • Holder maven flad
 • Fremhæver bryst og hofter
 • Passer godt til både fest og frække fornøjelser
 • Smuk lukning foran med små hægter

Læs Mere.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Se smuk, elegant og forførende ud i en smuk guld corsage med stivere og få alles opmærksomhed. En corsage eller et korset som denne har stivere i taljen, hvilket fremhæver den smalle hvepsetalje, som er så eftertragtet for at få den helt perfekte timeglas figur. Den fremhæver desuden hofte og barm på den helt rigtige måde.

Få en smuk silhuet med en smuk guld corsage med stivere

Denne smukke corsage er virkelig noget helt særligt. Den afdæmpede guldfarve, det smukke mønster og de tilhørende g-strengs trusser fuldender et helt matchende og frækt look. Det kan både bruges i dobbeltsengen, hvis kæresten eller en anden skal overraskes på en fræk måde, men den kan også sagtens bruges til fest eller karneval. 

For det er kun dine egne begrænsninger, der er afgørende for, hvornår du kan have en smuk guld corsage med stivere på. En corsage som denne er noget særligt da:

 • Der er 12 stivere i, der giver den helt rette timeglas figur
 • Holder maven flad
 • Fremhæver bryst og hofter
 • Passer godt til både fest og frække fornøjelser
 • Smuk lukning foran med små hægter

Stiverne der sidder i corsagen er eftertragtet. De er med til at man får en flot og rank holdning, da man bliver holdt oppe. De gør også at taljen bliver strammet ind og det samme gør maven. Brysterne bliver løftet og uanset om du har fyldige eller mindre fyldige bryster, så kommer de højere op, og syner derfor af mere. Der er altså god grund til at vælge at bruge en sexet guld corsage med stivere i som overdel både til hverdag og fest. 

Brug den til fest i byen og fest i dobbeltsengen

Alt efter hvordan du styler din corsage, så kan du bruge den på forskellige måder. Går du efter et ultra sexet look, fordi du skal enten i swingerklubben eller feste hjemme i dobbeltsengen eller noget helt tredje, så kan du naturligvis sagtens det. Sæt corsagen sammen med de matchende trusser, sæt et par selvsiddende strømper til, et par høje hæle og intet andet og se ham eller hende falde i svime, når vedkommende ser dig.

Du kan også nedtone overdelen en smule ved at sætte den sammen med et par jeans eller en nederdel. Da folk stadig godt må se, at der er tale om en kvinder, der har selvtilliden i orden, og derfor godt tør at klæde sig udfordrende, så skal du næsten stadig hoppe i et par høje hæle og måske en cardigan, som du kan smide, hvis festen tillader det. 

Skal du i stedet overraske kæresten eller en anden sød fyr eller kvinde, så er der også rig mulighed for det, i en smuk guld corsage med stivere. En idé er at tage imode ham eller hende i døråbningen en dag, hvor vedkommende på ingen måde forventer det. På den måde bliver overraskelsen det større. Din kæreste eller partner vil helt sikkert have svært ved at holde fingrene fra dig, når du er iført et så frækt sæt, som corsagen og de medfølgende trusser er. 

Korset eller corsage?

Om du kalder det for det ene eller det andet blander vi os ikke i. For der er tale om virkelig flotte og udfordrende overdele begge to. Hvor der er stivere i den ene, så er den anden også syet til at fremhæve formerne. Der også tale om, at de begge er smukke overdele eller toppe som man kan have på både til fest og til hjemlig sjov i dobbeltsengen. 

Ofte er corsagen stropløs, men ved mange af dem, som vi har er der stropper på, men de er aftagelige. På den måde kan du både bruge den med og uden. Der er nemlig stor frihed i at bære et korset eller en corsage, da de kan bruges på forskellig vis og til mange forskellige anledninger. Der er i høj grad tænkt over detaljerne og der er lagt et stort arbejde i, at få dem så flotte.

Vaskeanvisning:

Størstedelen af materialet er lavet af polyester, derfor kan det ikke tåle for hård varme. Vi anbefaler derfor, at du vasker den i hånden. Er den ikke blevet beskidt, men mere trænger til at få lugt af sig, så kan du med fordel hænge den udenfor. På denne måde holder materialet sig flot i længere tid.

Detaljer:

Materiale: 90% polyester, 10% elastane

Farve: Cremet guld med sort blonde

Mærke: Chilirose

Vægt 450 g
Størrelse

M, L, XL, XXL

Mærke

Chilirose

Oversigt

 • Der er 12 stivere i, der giver den helt rette timeglas figur
 • Holder maven flad
 • Fremhæver bryst og hofter
 • Passer godt til både fest og frække fornøjelser
 • Smuk lukning foran med små hægter

Læs Mere.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.