Smart balls blå bækkenbundskugler

DKK 100,00 DKK 25,00

 • Fine blå bækkenbundskugler
 • Mere effektiv bækkenbundstræning
 • Nemmere og bedre orgasmer
 • Sundere underliv
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): LA-90002 Kategorier: , , , , , GTIN: LA-90002

Smart balls blå bækkenbundskugler der vil ændre dit sexliv

Med smart balls blå bækkenbundskugler bliver din bækkenbundstræning endnu bedre. Glæd dig til at mærke hvad træning kan gøre for dig og din krop – og ikke mindst dit sexliv! Når du træner dine bækkenbundsmuskler vil du kunne øge følsomheden i skeden, hvilket kan hjælpe dig med at få endnu bedre orgasmer.

Smart balls blå bækkenbundskugler har et smukt og simpelt design. De er udført i glat plast, så de er nemme at indføre.

Hvorfor bruge smart balls blå bækkenbundskugler?

Du har måske hørt om det der bækkenbundstræning eller knibeøvelser. Men hvad er det er for noget? Og er det overhovedet noget du bør forholde dig til? Og til det må vi bare sige; ja, du bør helt sikkert træne din bækkenbund. Der er mange forskellige grunde til, at du bør værne om en sund bækkenbund, og det er ikke kun, hvis du er gravid eller lige har født.

Har du en sund og trænet bækkenbund, så holder du bedre på vandet og har en bedre kontrol over åbningen af din vagina samt anus. Pointen med bækkenbundstræning eller knibeøvelser, er netop at man øger sin muskelstyrke, udholdenhed og koordination af de muskler, der sidder i bækkenbunden.

Men en af de primære grunde til, at du bør lave din bækkenbundstræning er for at øge følsomheden under sex. Jo større følsomhed i skeden, jo kraftigere orgasmer – du vil helt sikkert takke dig selv for den tid, du bruger på at træne.

Bækkenbundstræning med smart balls blå bækkenbundskugler

Når du skal i gang med din træning af din bækkenbund med smart balls blå bækkenbundskugler, så kan du gribe det an på forskellig vis. Du kan naturligvis starte med at lave knibeøvelser uden brug af nogen træningsredskaber. Føler du, at du bedre kan udføre øvelserne, når du bruger et træningsredskab, så kan bækkenbundskugler være lige noget for dig.

Du indfører bækkenbundskuglerne forsigtigt, eventuelt med lidt glidecreme. Herefter ligger du dig ned på ryggen. Og du starter med at knibe. Når du er blevet mere rutineret til at lave dine knibeøvelser, så kan du bruge dine bækkenbundskugler, imens du går rundt, fx imens du støvsuger eller laver noget andet.

Når du er færdig vasker du dine smart balls – bækkenbundskugler, så er de klar til næste gang. Husk at være konsistent omkring træningen – det giver det bedste resultat.

Hvordan kniber man?

Et knib begynder ved åbningen ved anus, og slutter af med at både åbningen ved anus og den vaginale åbning lukkes på samme tid. Bækkenbundsmusklerne er relativt små, så et knib er en forholdsvis lille bevægelse. Når du laver dit knib, så skal du kunne trække vejret helt normalt. Hold knibet i 5-15 sekunder, og slap af i 5 sekunder – gentag så mange gange du vil – 10 gange er godt.

Vægt 85 g
Materiale

ABS-Plast

Farve

Blå

Længde

10,5 cm

Vægt

60 g

Oversigt

 • Fine blå bækkenbundskugler
 • Mere effektiv bækkenbundstræning
 • Nemmere og bedre orgasmer
 • Sundere underliv

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne
 2. Læg dig ned og før op i skeden
 3. Knib i 5-15 sekunder, og slap af i 5 sekunder – gentag 10 gange

Efter brug:

 1. Træk bækkenbundskuglerne ud via snoren
 2. Vask med varmt vand
 3. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad dem tørre
X