Skyn Original latexfri kondom – 10 stk

DKK 119,00

 • Høj kvalitets kondom
 • Latexfri kondom – Til dig som ikke tåler latex
 • Ekstra tyndt kondom, for bedre følelse
 • Normalt størrelse kondom
 • Pakke med 10 stk

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): 4117950000 Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Høj kvalitets kondom
 • Latexfri kondom – Til dig som ikke tåler latex
 • Ekstra tyndt kondom, for bedre følelse
 • Normalt størrelse kondom
 • Pakke med 10 stk

Læs Mere.

Beskrivelse

Skyn Original latexfri kondom – 10 stk

De lækre Skyn Original kondomer er lavet af et revolutionerende materiale, som Skyn kalder SKYNFEEL®. Det gør, at kondomerne føles anderledes end de traditionelle varianter. De er blødere, og så giver de en mere hud-mod-hud følelse.

Man kan mærke den lækre kvalitet med det samme, og I kan glæde jer til den ekstra intime oplevelse, som disse kondomer giver.

Latexfri

Skyn Original er latexfri, så de kan bruges af alle – også dem med en latexallergi. De er skånsomme mod huden og irriterer ikke. De kommer med lidt glidecreme på, men vi anbefaler, at I tilføjer noget ekstra vandbaseret glidecreme, for en bedre følelse.

Skyn

Skyn er et super lækkert og eksklusivt mærke, som virkelig går op i hvordan deres produkter føles. Nyd godt af deres research og hårde arbejde, med de lækre Skyn Original kondomer.

Ekstra tynde

De ekstra tynde Skyn Original kondomer er så rare at have på, at det næsten føles, som om de ikke er der, for jer begge! Det er de jo selvfølgelig, og de beskytter mindste lige så godt som andre kondomer, når det kommer til at undgå graviditet og kønssygdomme.

Intimitet

Sex skal jo helst være sjovt og nemt, men også gerne sikkert. Med Skyn Original kan I slappe helt af og bare nyde hinanden. De tynde kondomer giver jer en fantastisk intimitet, hvor I føler jer tættere end aldrig før, fordi I kan glemme, at kondomet er der.

Følelsen er er helt unik med dette kondom. Den der har kondomet på vil mærke, at det føles bedre under hele akten, og at deres orgasmer nærmer sig dem, man kan få uden kondom. Den anden partner vil mærke den lækre stimulering, som man ellers næsten kun får af hud-mod-hud kontakt, og det er super frækt og pirrende.

Veganske

De frække Skyn Original er veganske, og de kan derfor bruges af alle til både samleje og oralsex. De er standard størrelse af 53 mm i bredde, og de passer derfor de fleste.

Brug af kondomer

Skyn Original bruges på samme måde som alle andre kondomer, og de kan også bruges til legetøj og andet sjov. De er nemme at påføre, så det nemt bliver en del af jeres frække leg, i stedet for en pause. Leg med hvem der sætter det på og rør ved hinanden imens, så det bare er en lækker del af akten.

Detaljer
Vægt45 g
Størrelse

M: 53 mm

Indhold

10 stk.

Specielle Egenskaber

Latexfri

Mærke

Skyn

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skyn Original latexfri kondom – 10 stk”