Skyn King Size latexfri kondom – 10 stk

DKK 119,00

 • Høj kvalitet
 • Latexfri kondom – Til dig som ikke tåler latex
 • Ekstra komfort
 • XL – 56 mm
 • Pakke med 10 stk.

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 4118090000 Kategorier: , , GTIN: 5011831087035

Skyn King Size latexfri kondom

Skyn King size latexfri kondom er et kondom i en høj kvalitet og med lidt ekstra plads i omkredsen. Kondomet er lavet i syntetisk polyisopren, også kendt som Skyns egen Skynfeel materiale. Dette giver et blødere og mere strækbart kondom end de traditionelle kondomer, som er lavet med latex, men er på samme tid er det ligeså stærkt som de traditionelle kondomer i latex, og du kan altså med dette kondom nyde en bedre følelse, men med samme sikkerhed, som du kender fra andre kondomer – og i en størrelse der passer dig, så du får den bedst mulige oplevelse, uden problemer eller irritation.

Ingen problemer med latex allergi

Mistænker du eller din partner at have en latex allergi, er Skyns kondomer helt optimale til jer. Disse kondomer er lavet i et andet syntetisk materiale, så der er ingen risiko at løbe her. Dertil føles dette materiale både blødere og mere fleksibelt, og har du brug for en mere rar oplevelse med brugen ef kondomer, så er disse kondomer den helt rigtige løsning – prøv dem!

Skyn – super lækker sex

Skyn er et luksuriøst mærke, som laver kondomer, glidecreme og legetøj i højeste kvalitet. De tager sex alvorligt og gør det endnu mere lækker. Vi har her hos AltErTysTys.dk tre af deres typer af kondomer, så du kan få deres originale kondom også med Skynfeel materiale, dette Skyn King size kondom, og så har vi deres Intense feel kondom, til dig som gerne vil have lidt ekstra stimulering med dit kondom.

King size – XL kondomer

Med Skyn King size får du et kondom som gør det lettere for dig, som er stor i størrelsen, og skal bruge noget ekstra plads, for at det er komfortabelt. Med Skyn King size latexfri kondoms Skynfeel materiale har du en kombination af ekstra stimulering sammen med et kondom som du kan mærke langt mindre under sex, og altså er følelsen med disse kondomer optimale for begge parter.

Lidt ekstra

Ofte kan et kondom give jer noget ekstra, både i den sikkerhed som kondomet bringer og i det ekstra glid, som glidecremen på kondomet giver. Dertil kan det sagtens gøres til et frækt element af jeres forspil eller sexlege, at bruge et kondom, og Skyn King size latexfri kondom er altså bare virkelig en rar oplevelse, som giver noget ekstra plads, uden på nogen måde at bringe stemningen ned. Kondomer behøver ikke at være hverken akavede eller i vejen, med med Skyn King size får du en god oplevelse med masser af følelse.

Håndtering og leg

Du skal selvfølgelig være forsigtig når du tager et kondom ud af pakken, og påføre det penis, men når man har prøvet det et par gange, er det let og ligetil at have med at gøre. Du kan sagtens bruger kondomer til alle mulige lege og til sexlegetøj, og der er altså med kondomer ingen begrænsninger. Du kan også bruge ekstra glidecreme med kondomer, for en mere våd og glidende oplevelse.

Vægt45 g
Størrelse

XL: 56 mm

Indhold

10 stk.

Specielle Egenskaber

Latexfri

Oversigt

 • Høj kvalitet
 • Latexfri kondom – Til dig som ikke tåler latex
 • Ekstra komfort
 • XL – 56 mm
 • Pakke med 10 stk.

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skyn King Size latexfri kondom – 10 stk”