Cottelli Collection Skolepige Uniform med Bundløse Trusser

DKK 189,00

  • Kostume med nederdel, BH og trusser
  • G-strengen er bundløs
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

S
S
M
M
L
L
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Fræk skolepige uniform med bundløse trusser

Har du en uartig side? Så vis den frem for din partner med et ikke så uskyldigt skolepige kostume. De frække sæt består af tre dele og har alt, hvad I skal bruge for en ekstra pirrende aften i hinandens selskab.

Fra Cottelli Collection får du en skolepige uniform med bundløse trusser. Uniformen består af en ekstra kort nederdel og en BH. Alle dele matcher hinanden med det rødternet mønster og hvide blonder og tyl. De mange fine detaljer fuldender sættet, der fås i både S, M og L.

Spice dit sexliv op med rollespil

Rollespil er perfekt for parret, der ønsker at spice hverdagen op. Det behøver ikke at være særlig kompliceret. Ifør dig denne skolepige uniform med bundløse trusser, og du er allerede langt. Med et afslørende kostume kan I lege sammen på ny.

Sættet har alt hvad I behøver, men du kan naturligvis gøre outfittet endnu frækkere med et par hvide selvsiddende strømper og et par høje hæle. Du kan også vælge helt at droppe den bundløse g-streng, der følger med.

Et kostume med god pasform

Det er naturligvis ikke nok, at dit outfit blot ser frækt ud. Du skal selvfølgelig også føle dig godt tilpas og sexet, når du har det på. Derfor har dette kostume også fremstillet af et blødt og strækbart materiale. BH’en har også regulerbare stropper, så du kan få den til at sidde helt perfekt.

Kostumet fås i tre størrelser. Størrelserne small, medium og large svarer til str. 36/38, 40/42 og 44/46. Er du mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindste på grund af materialets elasticitet.

Vægt200 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

65% polyester, 25% polyamid og 10% elastan.

Oversigt

  • Kostume med nederdel, BH og trusser
  • G-strengen er bundløs
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S, M og L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli Collection Skolepige Uniform med Bundløse Trusser”