Cottelli Collection Skolepige uniform med bundløse trusser

DKK 275,00 DKK 189,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Fræk skolepige uniform – 3 dele

Har du en uartig side? Så hvis den frem med et ikke så uskyldigt og fræk skolepige uniform. De frække sæt består af tre dele, og vil med garanti gøre din og din partners rollespil ekstra fræk.

Skolepige uniform sættet har et miniskørte de klassiske skotsktern, der ofte er forbundet med skoleuniformer. Derudover har miniskørtet et hvidt tyl og blonder øverst og nederst på skørtet. Skørtet dækker knap nok numsen, og er derfor perfekt med sættets bundløse trusser.

Trusserne er røde – igen med skotsktern og en lille fin sløjfe. De har hul til anussen og vagina, så din partner kan få en øjenfuld, når du bøjer dig ned. Derudover har sættet en BH med hvide blonder, og bh-kuppen er i et trekants design. Bh’en har desuden to røde sløjfer og fine hvide stropper der kan justeres.

Spice dit sexliv op med rollespil, skolepige uniform og sexlegetøj

Rollespil er perfekt til dig, der tænder på at påtage dig en rolle på soveværelset. Men det er også perfekt hvis du ønsker, at prøve noget nyt med din partner. I rollespil kan man som nævnt på tage sig en anden rolle, og hvis du har en fantasi om at være en fræk sygeplejerske eller skolepige, så er kostumer perfekte til det.

Det kan også være nemmere at gøre ting seksuelt, hvis du er i en anden rolle. Med både kostume og en villig partner, kan en leg blive ekstra fræk.

Prøv også at supplere dit kostume med BDSM sexlegetøj. Det kunne for eksempel være en pisk eller paddle til skolepige uniformen. Det kunne også anal plugs eller en vibrator. Det er kun dig og din fantasi, der sætter grænserne.

Du har mulighed for at købe Cottellis Collection skolepige uniform i tre forskellige størrelser: S, M og L.

Vægt 200 g
Størrelse

S, M, L

Materiale

65% polyester, 25% polyamid og 10% elastan.

Oversigt

Læs Mere.

X