Silikone single bækkenbundskugle

DKK 75,00 DKK 40,00

 • Single bækkenbundskugle
 • Pink silikone
 • 3,5 cm i diameter
 • Kan forbedre dit sexliv og lede til bedre orgasmer
 • God til begynderen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): MF-3601P Kategorier: , , , , , GTIN: MF-3601P

Træn din bækkenbund med denne single bækkenbundskugle

Er du nybegynder eller har du aldrig trænet din bækkenbund før, så kan du bruge en single bækkenbundskugle som denne. Den ene kugle gør, at du får en blid start, men samtidig mærker en væsentlig forbedring hurtigt. En trænet bækkenbund kan hindre problemer med vandladningen og en følelse af nedsunkenhed i skeden og endetarmen. Vil du læse mere om fordelene ved brug af bækkenbundskugler kan du læse mere her: Bækkenbundskugler – er de nødvendige?

Derfor er en single bækkenbundskugle så lækker

Udover de helbredsmæssige fordele ved at træne sin bækkenbund, så vil du helt sikkert også takke dig selv, når du mærker hvordan dit sexliv forbedres. Musklerne i din bækkenbund bliver nemlig stærkere og det betyder, at du oplever en større følsomhed i skeden, og enhver penetrering, om det er med en dildo eller en penis, vil også føles mere intens og du kan få lettere ved at få en vaginal orgasme.

Bedre orgasmer

En stærk bækkenbund har nogle helbredsmæssige fordele, men det er altså også bare lækkert at man med en trænet bækkenbund kan mærke mere ved penetrering, og som følge få nogle mere intense orgasmer. Vil du gerne forbedre din følelse og dit sexliv kan du med fordel træne med denne single bækkenbundskugle og se om ikke det bliver lidt mere lækkert i soveværelset i fremtiden.

God til begynderen

En god begynder bækkenbundskugle som denne, kan være med til, at du husker at få trænet. Når du først er kommet godt i gang, så træn din bækkenbund imens du laver et eller andet, fx smører madpakke eller noget andet stående. Din bækkenbund er stærk, når du kan gå rundt og lave dine øvelser uden, at det føles som om, at den ryger ud. Brug en vandbaseret glidecreme til at indføre bækkenbundskuglen, det er bedst både for dig og for kuglens silikone-overflade.

Vægt 40 g
Materiale

Silikone

Farve

Pink

Længde

10,5 cm

Diameter

3,5 cm

Oversigt

 • Single bækkenbundskugle
 • Pink silikone
 • 3,5 cm i diameter
 • Kan forbedre dit sexliv og lede til bedre orgasmer
 • God til begynderen

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglen
 2. Læg dig ned og før op i skeden
 3. Knib i 20 sek., og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Træk bækkenbundskuglen ud via silikoneløkken
 2. Vask den i varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad den tørre
X