Silikone Rabbit Vibrator

DKK 200,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kraftfuld vibrator
 • Til dig der ønsker en rabbit vibrator
 • 10 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Medicinsk silikone der er skånsom for huden.
 • Lydsvag
 • 100% vandtæt

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kraftfuld vibrator
 • Til dig der ønsker en rabbit vibrator
 • 10 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Medicinsk silikone der er skånsom for huden.
 • Lydsvag
 • 100% vandtæt

Læs Mere

Beskrivelse

Den populære Rabbit vibrator i pink

Rabbit dildoen er dén, som du ikke kan leve uden. Det er ikke uden grund, at rabbit dildoen er blevet så populær. Med denne silikone rabbit dildo vibrator bliver du både stimuleret vaginalt, i særdeleshed på G-punktet, men også på klitoris.

Det er en intens orgasme, du får, når den stimulerer både klitoris og vagina. Når du først har prøvet det, så bliver det hurtigt dit favorit legetøj. Rabbit vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone. Den har en meget glat overflade, så du undgår rifter og den føles silkeblød og lækker.

Silikone rabbit vibrator – sådan virker den

Det særlige ved en rabbit vibrator er de små kaninøre, der sidder og vibrerer i takt med vibratorens hastighed. Ørerne stimulerer klitoris samtidig med at du bliver stimuleret vaginalt. Dobbelt stimuleringen er særligt god til kvinder, der ikke altid føler at vaginal stimulering i sig selv er nok.

Spidsen på denne rabbit dildo er desuden formet, så den rammer dit G-punkt, hvilket giver en kraftig og intens orgasme. Den er let at bruge og håndtere, da skaftet er langt og dermed let at holde om. Knapperne, hvor du regulerer hastigheden er også lette at bruge.

Sådan får du mest ud af den

Der er mange gode grunde til at rabbit dildoerne er så populære blandt kvinder verden over. For den dobbeltstimulering, som de kan give, er nemlig helt fantastisk. For de fleste kvinder er det ikke nok at blive stimuleret vaginalt. Derfor er det genialt, at man samtidig bliver stimuleret på klitoris.

Vibratoren kan bare noget, som man ikke kan efterligne ved håndkraft. Den har hele 10 forskellige hastigheder, som du selv kan regulere og dermed finde netop det eller de mønstre, som passer dig. Du kan naturligvis også bruge den uden vibrator og dermed er den mere som en almindelig dildo. Du kan også bruge den udelukkende som klitoris stimulator, ved blot at bruge spidsen.

Sex and the city satte den for alvor på verdenskortet

Det er over 20 år siden, at serien Sex and the city satte rabbit vibratoren på verdenskortet. Serien var på mange måder med til at normalisere sex og da kvinder verden over så, at man kunne få en dildo, der både kunne stimulere klitoris og vagina på samme tid, blev produktet for alvor populært.

Sådan har det været siden, og det er også i dag et af de mest populære produkter – med god grund. Har du ikke prøvet en rabbit vibrator, så er du gået glip af noget. Denne silikone rabbit vibrator er lavet i medicinsk silikone og har en fræk pink farve, der ikke er til at stå for.

Hvem kan bruge en silikone rabbit vibrator?

Denne silikone rabbit vibrator kan alle bruge, både dem der er meget erfarne, men også dem der er mindre erfarne. Den har nemlig en rigtig fin størrelse, hvor den er 22 cm i længden og 3 cm i diameter. Det er er ikke en af de største, men derfor kan den give nogle kraftige og fantastiske orgasmer.

Den kan desuden også bruges til anal stimulering, hvilket den er rigtig god til, blandt andet på grund af størrelsen. Der er derfor mange forskellige måder at bruge den på. Det er også rigtig frækt at inddrage den i dobbeltsengen med en partner.

Vi anbefaler altid brug af glidecreme

Vi anbefaler altid, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da hele oplevelsen bare bliver så meget bedre. Det er hverken mere tidskrævende eller besværligt med glidecreme, til gengæld så glider dildoen bare let ind og ud og hen over huden.

Det skal lige siges, at det er vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret vil ødelægge overfladen på din rabbit dildo vibrator. Både ved onani og sex med en partner, så tager glidecreme bare fornøjelsen til et helt andet niveau.

Sådan passer du bedst på den

Som sagt bør du altid bruge en vandbaseret glidecreme med din rabbit dildo. Derudover så skal man naturligvis passe på den, ligesom man gør med alle sine andre ting. Rengøring og hygiejne er også helt afgørende elementer i forhold til levetiden på din dildo.

Efter brug bør du vaske den grundigt med varmt vand og eventuelt en rengørings spray til sexlegetøj. Derefter skal den tørre helt, før du pakker den væk. Dermed sikrer du, at den holder i længst tid. Når det er gjort, så er den helt klar til næste gang, hvor du skal hygge dig med den.

God fornøjelse med din silikone rabbit vibrator.

Detaljer
Vægt220 g
Vibration

10 hastigheder

Længde

22 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Batteri

2 x AA (inkl)

Indsætbar længde

10 cm

Vandtæt

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silikone Rabbit Vibrator”