Silikone Prostata Stimulator med Penisring

DKK 89,00

 • Butt plug lavet til at stimulere prostata
 • Penisring som giver en mere intens følelse
 • Sort, blødt og smidigt silikone
 • Perfekt til ekstra fræk parleg
 • Brug den med vandbaseret glidecreme

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): NHL006 Kategorier: , , ,

Silikone prostata stimulator med penisring

Er du på jagt efter ekstra stimulation under sex eller en fræk og pirrende onanioplevelse? Så er det værd at kigge lidt nærmere på denne silikone prostata stimulator med penisring. Med denne penisring og prostata stimulator får du nemlig dobbelt op på stimulering. Med penisringen får du en fyldigere og mere følsom penis og anal pluggen stimulerer på prostata. Det giver en helt fantastisk orgasme, og du vil helt sikkert være vild med det, når du først har prøvet det.

Sådan gør du

Start altid med en masse vandbaseret glidecreme, det gør din oplevelse langt mere behagelig, og det er den glidecreme, som er bedst sammen med sexlegetøj af silikone. Først skal du indføre pluggen i anus, og derefter skal ringen tages om penis og placeres helt ved penisroden. Herefter er det blot at nyde den intense rejsning og lækre stimulering af prostata, som du får med dette stykke sexlegetøj. Det silkebløde silikone materiale glider nemt omkring penis og er let at indføre på en behagelig måde.

Dobbelt op

Med denne prostata stimulator med penisring får du dobbelt op på stimulering. Det kan være en utroligt fræk og pirrende oplevelse for dig, men også for din partner, som kan nyde alt det du nyder. På samme tid gør penisringen at du får en mere hård og længerevarende rejsning, og det er da helt sikkert noget din partner er vild med.

Øvelse gør mester

Du kan også bruge denne prostata stimulator med penisring til at træne din stamina med. Det kan være en fordel for mange at træne stamina jævnligt, ved forskellige typer af intensiteter. Det gør at man kan modstå en fantastisk stimulering lidt længere, og altså få mere ud af den. Du kan med fordel bruge denne stimulator når du træner stamina, for den giver en fantastisk stimulering, som gør for en rigtig god udfordring. Når du er lige ved at komme skal du prøve at holde igen, og så starte igen når du er klar, så kan du vænne dig til at holde længere, også sammen med din partner.

Vægt70 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Oversigt

 • Butt plug lavet til at stimulere prostata
 • Penisring som giver en mere intens følelse
 • Sort, blødt og smidigt silikone
 • Perfekt til ekstra fræk parleg
 • Brug den med vandbaseret glidecreme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din anal plug
 2. Indfør anal pluggen
 3. Tag ringen om penis og placer den ved roden

Efter brug:

 1. Tag ringen af penis
 2. Fjern anal pluggen
 3. Rengør i varmt vand
 4. Brug en rensespray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silikone Prostata Stimulator med Penisring”